Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy написа:
    @svetkos_ в ти човек направо ме разцепи колко хора си мернал .. къде си ме видял мен ? аз живея на картала - Моско Москов я кажи името на младоженеца Митак найстина ли ?
    Ам, от вчера вече са семейство. Да са живи и здрави Милен и Йорданка Апостолови. Много здрава сватба беше. И освен това се бореха около 30 минути да минат три прегради, за да я вземат . Яко беше. Иначе името вече го знаеш. Само знам, че сестра му е омъжена за Генерала. Така викали във ВТ на тъст ли му се пада, нямам си на идея. Живее малко по-надолу, като се завие по улицата (то друго минаване по нея няма). Сега пред къщата трябва да има едно Ауди 80-ка.
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

хмм интересно май се сещам за къде става дума де,но не познавам лично семейството
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

момчета оправиха се оборотите като оставих акумулатора няколко часа откачен от клемите , запали си от 1-я път и оборотите си се държаха както трябва да са си ! за сега ми олекна да му са невиди
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Аз ако направя същото дали ще се оправи.Аз имам високи обороти..2000 и бучи като изрод...Днес пък ми позагря повече от нормалното..

Коментар

боби нетче си има ама ме марзии да пиша аи нали имам 2 черни точки : :D ае голяма греда е .... едната клетка на акумолатора са е прецакала ..... а преди 2 седмици му сварши гаранцията ... ако някои знае каде има промоциии да казва .. че тря да си зема за жалост
            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

То италианка бензин , където да не е правила проблеми с оборотите е много рядка гледка :D Явно е генетично заложено Сега пък са ми супер ниски и на свободна гасне
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

добо за промоция незнам къде има батка , ама отивай да си купуваш нов , щом не пали няма спасение.купи си Exide , аз такъв си взех , мн ги хвалят.моя е 62 амперчаса и е 150 лв.по големите амперчаса бяха около 74 и там паричките са малко повече , към 170-180 лв.Тедо викаш пунтото си прави каквото си иска а ?

Коментар

ам тей.. като карате Италянски коли е така :D

Коментар

Добо: мисля че мога да намеря "FIAM" на доста разумна цена и + това са доста корава марка! само ми кажи колко Аh ти трябва!Абе как така на единия му гасне на другия му даржи високи обороти на другия незнам какво си стреснете ги малко тия мотори бе както се казва "Гас до ламарината данесе мъчи машината" :P тряаа да има повече проветрение хахахах

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                      То италианка бензин , където да не е правила проблеми с оборотите е много рядка гледка :D Явно е генетично заложено Сега пък са ми супер ниски и на свободна гасне
                      Ами така ще е като са бъкани с немска електроника....Сашо...емулатор братче!Акумулатори на добри цени и добри марки има над Щила, но щом митака предлага Фиам взимай и аз съм чувал само добри отзиви за тях.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        Абе как така на единия му гасне на другия му даржи високи обороти на другия незнам какво си стреснете ги малко тия мотори бе както се казва "Гас до ламарината данесе мъчи машината" :P тряаа да има повече проветрение хахахах
                        Каква газ до ламарина бре . Карам пенсионерската около 2000 и нещо до 3000 оборота попринцип уж да не се счупи , пък то обратното става При вас правите ли проверка на дюзите , че имам съмнение .... С италианка винаги е приключение , не като с германките - пълна скука А това с немската електроника е голям автогол . Явно ги е било яд немците , че са ни по-готини колите от техните
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

какви пари са тези емулатори , мъчих се да проверя в нета ама нещо не успях....

Коментар

ей днеска .., много колеги много нещо на всяко кръстовище колеги ! :P
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

:D

Коментар

s00rry написа:
                                ей днеска .., много колеги много нещо на всяко кръстовище колеги ! :P
                                ко стана с бравото бе? 5-тия доиде ли?

Коментар

Working...
                                X