@svetkos_ в ти човек направо ме разцепи колко хора си мернал .. къде си ме видял мен ? аз живея на картала - Моско Москов я кажи името на младоженеца Митак найстина ли ?
Ам, от вчера вече са семейство. Да са живи и здрави Милен и Йорданка Апостолови. Много здрава сватба беше. И освен това се бореха около 30 минути да минат три прегради, за да я вземат . Яко беше. Иначе името вече го знаеш. Само знам, че сестра му е омъжена за Генерала. Така викали във ВТ на тъст ли му се пада, нямам си на идея. Живее малко по-надолу, като се завие по улицата (то друго минаване по нея няма). Сега пред къщата трябва да има едно Ауди 80-ка.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
момчета оправиха се оборотите като оставих акумулатора няколко часа откачен от клемите , запали си от 1-я път и оборотите си се държаха както трябва да са си ! за сега ми олекна да му са невиди
боби нетче си има ама ме марзии да пиша аи нали имам 2 черни точки : :D ае голяма греда е .... едната клетка на акумолатора са е прецакала ..... а преди 2 седмици му сварши гаранцията ... ако някои знае каде има промоциии да казва .. че тря да си зема за жалост
То италианка бензин , където да не е правила проблеми с оборотите е много рядка гледка :D Явно е генетично заложено Сега пък са ми супер ниски и на свободна гасне
добо за промоция незнам къде има батка , ама отивай да си купуваш нов , щом не пали няма спасение.купи си Exide , аз такъв си взех , мн ги хвалят.моя е 62 амперчаса и е 150 лв.по големите амперчаса бяха около 74 и там паричките са малко повече , към 170-180 лв.Тедо викаш пунтото си прави каквото си иска а ?
Добо: мисля че мога да намеря "FIAM" на доста разумна цена и + това са доста корава марка! само ми кажи колко Аh ти трябва!Абе как така на единия му гасне на другия му даржи високи обороти на другия незнам какво си стреснете ги малко тия мотори бе както се казва "Гас до ламарината данесе мъчи машината" :P тряаа да има повече проветрение хахахах
То италианка бензин , където да не е правила проблеми с оборотите е много рядка гледка :D Явно е генетично заложено Сега пък са ми супер ниски и на свободна гасне
Ами така ще е като са бъкани с немска електроника....Сашо...емулатор братче!Акумулатори на добри цени и добри марки има над Щила, но щом митака предлага Фиам взимай и аз съм чувал само добри отзиви за тях.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Абе как така на единия му гасне на другия му даржи високи обороти на другия незнам какво си стреснете ги малко тия мотори бе както се казва "Гас до ламарината данесе мъчи машината" :P тряаа да има повече проветрение хахахах
Каква газ до ламарина бре . Карам пенсионерската около 2000 и нещо до 3000 оборота попринцип уж да не се счупи , пък то обратното става При вас правите ли проверка на дюзите , че имам съмнение .... С италианка винаги е приключение , не като с германките - пълна скука А това с немската електроника е голям автогол . Явно ги е било яд немците , че са ни по-готини колите от техните
Коментар