Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

верно колегата е мн наблюдателен.аз днес бях за малко с uBoy , как не си ме мернал.ако си го видял на картала аз бях с него там с мойта линейка (темпрата)пичове кажете къде да отида да си купя хубави амортесиори.... около 80-100 лв на парче мога да олекна... айде чакам да ви видя , нали сте специалисти
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
      верно колегата е мн наблюдателен.аз днес бях за малко с uBoy , как не си ме мернал.ако си го видял на картала аз бях с него там с мойта линейка (темпрата)пичове кажете къде да отида да си купя хубави амортесиори.... около 80-100 лв на парче мога да олекна... айде чакам да ви видя , нали сте специалисти
      Беше около 13.00 часа. Тъкмо тръгваше или спираше с колата. Абе жалко е, че имам толкова малко почивка от работата, иначе щях да остана и ако бях с Бравото, щях да намина, разбира се. Но има време, живот и здраве по-натам.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
        Ей, много колеги видях във ВТ днес. Първо едно Пунто, сиво, с големия стикер на форума, странични затъмнение стъкла. След кратка справка разбрах, че става дума за uBoyСлед това видях, мисля, колегата sOOry или както му е никът. Колата беше паркирана пред някаква сграда до МЕТРО. Ако не е бил той, не знам, беше ХГТ и имаше стикер на десния страничен джам въпреки фолиото.
        хаха колега да това е мойта фиатка ..., ами там работя и отвънка е била на паркингаа :P тцтц другия път да се обадиш .. хах как видя па лепенката бе ? :Д
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Светкос е ебати скенера

Коментар

скенер не ами скенер само мене дето не е видял (то пък как да ме види като колата е пред сервиза ) Утре пичове да сте на линия 19ч. на стадиона! имам повод айде лека и мека

Коментар

JacK`DanielS написа:
              скенер не ами скенер само мене дето не е видял (то пък как да ме види като колата е пред сервиза ) Утре пичове да сте на линия 19ч. на стадиона! имам повод айде лека и мека
              аз те видях .. или по скоро чух и после видях черния дим в коминяя :P

Коментар

Под секрет да ви кажа... Митко е предложил брак на Дидка!

Коментар

coolboby написа:
                  Под секрет да ви кажа... Митко е предложил брак на Дидка!
                  хаха ам секретно дали знаеш ... дали ще сме канени на сватбището .. ? :P аи аз ще водя колоната... от коли :ДД

Коментар

айде като се разчуе,тогава поздравленията колеги,а някой може ли да ми каже каква е тази лампичка,за какво индикира,брат ми каза,че като човъркали и оправяли бушоните,тая лампа е светнала Предварително се извинявам,че на снимката не се вижда никак добре,дано някой все пак успее да я различи и да каже за какво е??? На мен ми прилича на нещо като игла,в червено свети,вижда се къде се намира!едит,май си реших проблема,това предполагам е лампичката за "инжекциона" и знам защо свети...термостата на брат ми е за смяна,колата му постоянно работи студена,не достига работна темрература...дали е това
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

Точно такава е индикацията, но какъв е проблема..решението е Лъки СТАР

Коментар

ей ама никой не казва към какви амортесиори да се насоча ....

Коментар

SilenceR написа:
                          ей ама никой не казва към какви амортесиори да се насоча ....
                          cofap, monroe

Коментар

@svetkos_ в ти човек направо ме разцепи колко хора си мернал .. къде си ме видял мен ? аз живея на картала - Моско Москов я кажи името на младоженеца Митак найстина ли ?
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

да не би Дидка да е братовчедката на светкос (шегувам се ест)боби и тия амортесиори кви пари са бе меннн п.п. той почти всички от търново дето си правим срещи е мернал :D

Коментар

паралеса това е лампичка за инжекция или за дюза. Тя свети преди да запалиш и после требва да огасне ако не огасне значи има проблем и требва да се ходи на диагностика. А за утре и мене бройте ще идвам

Коментар

Working...
                                X