верно колегата е мн наблюдателен.аз днес бях за малко с uBoy , как не си ме мернал.ако си го видял на картала аз бях с него там с мойта линейка (темпрата)пичове кажете къде да отида да си купя хубави амортесиори.... около 80-100 лв на парче мога да олекна... айде чакам да ви видя , нали сте специалисти
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SilenceR написа:верно колегата е мн наблюдателен.аз днес бях за малко с uBoy , как не си ме мернал.ако си го видял на картала аз бях с него там с мойта линейка (темпрата)пичове кажете къде да отида да си купя хубави амортесиори.... около 80-100 лв на парче мога да олекна... айде чакам да ви видя , нали сте специалистиNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:Ей, много колеги видях във ВТ днес. Първо едно Пунто, сиво, с големия стикер на форума, странични затъмнение стъкла. След кратка справка разбрах, че става дума за uBoyСлед това видях, мисля, колегата sOOry или както му е никът. Колата беше паркирана пред някаква сграда до МЕТРО. Ако не е бил той, не знам, беше ХГТ и имаше стикер на десния страничен джам въпреки фолиото.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
JacK`DanielS написа:скенер не ами скенер само мене дето не е видял (то пък как да ме види като колата е пред сервиза ) Утре пичове да сте на линия 19ч. на стадиона! имам повод айде лека и мекаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
айде като се разчуе,тогава поздравленията колеги,а някой може ли да ми каже каква е тази лампичка,за какво индикира,брат ми каза,че като човъркали и оправяли бушоните,тая лампа е светнала Предварително се извинявам,че на снимката не се вижда никак добре,дано някой все пак успее да я различи и да каже за какво е??? На мен ми прилича на нещо като игла,в червено свети,вижда се къде се намира!едит,май си реших проблема,това предполагам е лампичката за "инжекциона" и знам защо свети...термостата на брат ми е за смяна,колата му постоянно работи студена,не достига работна темрература...дали е товаex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар