де да одим за рибааааааа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Онази вечер го казаха по новините, догодина лятото ще ходим на рали шампионата. Еййй дивациии след малко ще започвам сеирите, бах мааа му то кума на сватбата има повече задачи от младоженеца да го ева :D Утре ако оцелея ще се видим....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Ей, много колеги видях във ВТ днес. Първо едно Пунто, сиво, с големия стикер на форума, странични затъмнение стъкла. След кратка справка разбрах, че става дума за uBoyСлед това видях, мисля, колегата sOOry или както му е никът. Колата беше паркирана пред някаква сграда до МЕТРО. Ако не е бил той, не знам, беше ХГТ и имаше стикер на десния страничен джам въпреки фолиото. След това едно бяло Браво с абартов спойлер. През целия ден бях с едно черно БМВ ВТ 0101, на братчеда. Даже си мисля, че колегата с бялото Браво ни поздрави по едно верме. А снощи се засякохме с един колега на ШЕЛ на Ябланица. Ама видях, че е от форума чак като тръгнахме. Номерът на червеното Пунто МК2 е ВТ 6739 ВК. Бяхме семейството с един бял мерцедес, на бензиностанцията Пунто беше пред нас. След това за наше съжаление бяхме на едно мястото на свирепа катастрофа, която затвори пътя преди Севлиево. Челно кола и ТИР. Колата беше размазана... Въпреки съмненията ми, дано да няма смърт...Поздрави на колегите от ВТNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Ех мен си ме изпуснал :D Но и се мернах за кратко през градаБялото Браво с голямата козирка е на coolboby :PNOW: ???
Коментар
-
Браво колега , много си наблюдателен :D На синьото ХГТ пише "автосервиз Лъки Стар" , където работят трима съфорумници и си поддържаме колите :P Беше на едното момче от сервиза , но сега не е . Оглеждай се за още evil:Утре ако се събираме , може да заповядашFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
coolboby написа:svetkos, аз бях с бялото Браво, да! А Пунтото МК2 където си го видял на Ябланица, ако е било вишнево е на братовчедка ми, но само има регистрация приятеля й без да е активен в писането тукNOW: ???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар