Аа нищо бе споко, просто я видях като излязох сутринта от вкъщи (живея до КАТ). Голяма лъщарка! Напълни ми се душата. Викам си айде още един в клуба на мареите А тоя младеж брат ти ли беше, и що не седеше вътре да върти копчетата ами я обикаляше все едно още не може да повярва че е негова?
Щото тогава колата още не бе негова,бе дал само капаро и се бяхме пазарили като я регистрира джамбазина на брат ми на имаето,тогава става негова и като си оправи нещата които имах като забележка....Тая вечер би трябвало да я вземе вече "оправена" А твоя ли бе мареата спряна пред неговата?
кво сте правили бе маймуняци я кажете днес добо 2 пъти го вижам! къде само кръстосваш улиците бе момче. даже я си припомни кой ти даде път до ГУМ , с един пасат със стълби отгоре :D 1-я път ме позна с темпрата , ама втория не успя със служебния и Ицката видех искаше да се мята пред колата , не ти ли се живее вече брат :P :P п.п. не спрях да се видим че мн бързах , понеже искарвах колата от гаража и по задачите трвбваше да действаме.... пак яко ни изстреляха от сутринта още ...
и Ицката видех искаше да се мята пред колата , не ти ли се живее вече брат :P :P п.п. не спрях да се видим че мн бързах , понеже искарвах колата от гаража и по задачите трвбваше да действаме.... пак яко ни изстреляха от сутринта още ...
Отивах до лев инс да ме отърват от 40 кинта,после и до цкб да ме отърват от още 40 и така,последните пари заминаха,пак ще чакам заплата
Коментар