Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

null.zero написа:
    Аа нищо бе споко, просто я видях като излязох сутринта от вкъщи (живея до КАТ). Голяма лъщарка! Напълни ми се душата. Викам си айде още един в клуба на мареите А тоя младеж брат ти ли беше, и що не седеше вътре да върти копчетата ами я обикаляше все едно още не може да повярва че е негова?
    Щото тогава колата още не бе негова,бе дал само капаро и се бяхме пазарили като я регистрира джамбазина на брат ми на имаето,тогава става негова и като си оправи нещата които имах като забележка....Тая вечер би трябвало да я вземе вече "оправена" А твоя ли бе мареата спряна пред неговата?
    ex.Мареа ТД100

Коментар

аз имам мерак за габрово .. но ейтака ориентировъно, към колко часа мислите да тръгвате ?
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
        аз имам мерак за габрово .. но ейтака ориентировъно, към колко часа мислите да тръгвате ?
        ами 10часа е откриването да речем към 9часа ? да може да отидем кум 10 и 30 ? ;щ
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

значи не ме бройте .. аз към 14:00 ще съм свободен

Коментар

uBoy написа:
            значи не ме бройте .. аз към 14:00 ще съм свободен
            снощи наковахте ли се? аз малко бях във фаза "0" неме питай как се прибирах с колата за сефте ми е да карам офазен :P

Коментар

Че ти беше ли в Джак?

Коментар

кво сте правили бе маймуняци я кажете днес добо 2 пъти го вижам! къде само кръстосваш улиците бе момче. даже я си припомни кой ти даде път до ГУМ , с един пасат със стълби отгоре :D 1-я път ме позна с темпрата , ама втория не успя със служебния и Ицката видех искаше да се мята пред колата , не ти ли се живее вече брат :P :P п.п. не спрях да се видим че мн бързах , понеже искарвах колата от гаража и по задачите трвбваше да действаме.... пак яко ни изстреляха от сутринта още ...
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ко стааа е рейсърииииии . .. профайуерии недни !! :Д де сте се напивали па без мен .. еи .. срама няматее :P
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

тука малко по карталки кръчми ходим с митака :Dиначе неможах да се накова :D

Коментар

SilenceR написа:
                      и Ицката видех искаше да се мята пред колата , не ти ли се живее вече брат :P :P п.п. не спрях да се видим че мн бързах , понеже искарвах колата от гаража и по задачите трвбваше да действаме.... пак яко ни изстреляха от сутринта още ...
                      Отивах до лев инс да ме отърват от 40 кинта,после и до цкб да ме отърват от още 40 и така,последните пари заминаха,пак ще чакам заплата
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

Ицо, това Паралеса от къде идва?

Коментар

от фамилията мипаралесов!
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

да да сашка видяхте вчераа и днеска ама се каснооо .... ко стаа реисарчетааа що не пишииите ...даите някои оферта да бътним ве ......
                            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Fiat BRAVO 2.0 20V HGT- истината от която боли а дали е такаа а дали е так коййй ще ти каже
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

добо неска видя ли ме пак кат ти свиркам с пасата :P неделя де ша одим уа
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X