аз на бензин с темпрата като съм стигал зимата до 13 градско а ? пък то кошник , не върви , да кажеш да бяга и да гори , ама не .... сега с газта пак там някаде 10-12 , но левче кефче :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Айде търновските фиатки ставаме с една повече,а и още един кораб ...не е зле Брат ми си хареса своята колица,докарахме я(не ме питайте как съм се крил между две коли,че бях с фалшиви номера ) остана вече да си я регистрира и да си оправи,че голям мурдарин е бил тоя италианец преди него....поне двигателя май е добре... и джантата не е лоша,ама много неща има да се постягат...Че тъй де да се похваля,колата е 1,9 жтд на стъклата пише 1999г,първата регистрация е 2001 ...С климатрон(нещо не духа топло,а на студено е добре-ще трябва да си го прави) пълен ел пакет(задните нещо не е ебават,и тях ще трябва да човърка)...уж се разбрах с джамбазина-познаваме се,да оправи тия забележки за своя сметка и да я регистрира,ако се отметне нещо ще му троша главата Абе има доста забележки колата,но за тия пари с хубави 15-ки джанти по -убаво няма Като я постегне ще го видя да го довлека на някоя друга среща ...да увеличим сектата,а и със Сашо да не сме само ние с корабите ААаа гледам едни хвалби на кой колко му гори,аааайде посвалете малко някои Биги,абе тя твойта да не я караш на празен ход,че изкарваш тоя разход А за разхода на Боби няма ама нищо чудно,малък мотор е все пак и иска натискане за да върви...да не ви казвам какъв разход ми прави служебната шкода дето е с 1,2 двигателче и по книга я дават с 6 на сто.....хахахахаха тия от шкода големи шегаджиии,нашата под 10 рядко пада,при все,че не всикчи я натискат,.примерно аз не обичам силовото каране обаче пак разхода е такъв....Просто тоя град се изроди в последно време-напълни се с прекалено автомобили и още повече малоумни шофьори...няма как в подобен ненормален трафик разхода ти да е нисък...За сравнение моята извънградско пада до около 6 но в града няма да ви казвам,че горе долу към 10 ги гони...а е дизел и се кара лекоex.Мареа ТД100
Коментар
-
uBoy написа:мен не ми се смята колко ми гори като го настъпвам градско .. иначе съм го смъквал и до 6 градко някъд , ама трябва да съм много спокоен или да съм останл без при ( както вмомента ) хаха :D сега ще го засичам тия дни какъ разход ще ми дадеCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Аа нищо бе споко, просто я видях като излязох сутринта от вкъщи (живея до КАТ). Голяма лъщарка! Напълни ми се душата. Викам си айде още един в клуба на мареите А тоя младеж брат ти ли беше, и що не седеше вътре да върти копчетата ами я обикаляше все едно още не може да повярва че е негова?Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
s00rry написа:колеги .. колегите от ГБ искат да се организираме и да отдем вс на куб както миналия път разстоянието било едно и също ми обясниха вие ка мислите ? :P--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар