ам става бе може и направо на срещата , може и преди нея не се бърка аз сигурно ако е хубаво времето ще видя да си вържя сд=то като хората че е мн зле .. само че кабели до усилвателя има ли ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
за утре никой нищо не е казвал . а за себе си не съм сигуен щото незнам кога ще се прибирам. абе колега има една вектра от тия старите там 91, 92 година дето са , със номер ВТ 2000 ** тя да не е 2.0 нещо 120-150 коня е , че оня ден по България караше пред мен и така доста стабилно се изтреля и изпревари 3-4 коли ...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:абе колега има една вектра от тия старите там 91, 92 година дето са , със номер ВТ 2000 ** тя да не е 2.0 нещо 120-150 коня е , че оня ден по България караше пред мен и така доста стабилно се изтреля и изпревари 3-4 коли ...Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
SilenceR написа:за утре никой нищо не е казвал . а за себе си не съм сигуен щото незнам кога ще се прибирам. абе колега има една вектра от тия старите там 91, 92 година дето са , със номер ВТ 2000 ** тя да не е 2.0 нещо 120-150 коня е , че оня ден по България караше пред мен и така доста стабилно се изтреля и изпревари 3-4 коли ...Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
да за една сива вектра става на дума... мислех да я орязвам оня ден ама викам айде тая вечер момчета ще ме извинявате ама няма да съм на линия че мн лоша вечер имаше снощи и още не съм се оправил , не съм и спал като хората и мисля да си почивам вкъщи...може да направим една срещичка през делничните дни , да са видимнали бехте споменали веднъж да одим да пием бири , ама без колите , айде ще се забием тука в едно кръчме на триъгълника че да ми е близо да се прибирам после ще включа четворката и все ще издрапам баира , а пък то другите са все надоло , ще се търкаляте до вкъщи п.п. мн глупости дрънкам не ми обръщайте внимание... :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар