Митко, да те броим ли за Събота?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
добре де с на Росен усилвателя какав говорител ще ми трябва , всмисъл колко вата.предполагам няма да са малко , аи то требва да е 12 инча .там пък хубавите говорители са скъпи и то стана еднааа.... по-добре да понадя да дам за носачи ... аз гледам с минимални финанси да си направя що годе добра музика...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Сашо то един усилвател може да свири силно може и слабо на роската има има да си гласиш една камара простотии така че може да се нагласи. оная колонка дето ти беше в багажника ако се върже на усилвател ще вади много добър звук. тя ква марка беше?Боби, незнам и аз несъм сигурен все още, вие кои ще ходите и кога ще ходите?
Коментар
-
тая колона навремето баща ми си я е купувал , смятай говорителите са над 10 години и пак си свирят, само дето пищялката изгоря , баса и средата са на линия :D марката е TESLA , отзад на магнита на баса пише Made In Chehoslovakia. смятай колко са стари.и баса е 20 вата, на 8 ома.... :D ( 8 инча )имам една кутия с един говорител 12 инча , тя малко нестандартен вид има такъв, някой път ще ви я покажа... може да изтърбуша тоя щото и той мн стар и не става вече , и да си купя един на Магнат ( и те са хубави) , с някой усилвател ... само не знам дали кутията ще е подходяща за самия говорител , нали се изчисляват там едни простотий , обеми и т.н.а Митак какво ще кажеш . :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
Абе тая марка TESLA е много добра.То и сега се произвежда и мисля,че е чешка.Засужава си.А Боби за събота просто няма да можем да дойдем,щото не че е далеч,а с половината от форума се бяхме събрали да сменяме моя двигател и има още малко работа по него.А в скоро време се надявам да се видиме отново да раздуем някой лаф.Айде ако решите и вие някоя неделя ни навестете.За сега се събираме в 17:00часа.А ако идва някой през седмицата също да звънка тел. ми е 0889285815.До скоро. :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
coolboby написа:Отивам сам.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
.....................имам една кутия с един говорител 12 инча , тя малко нестандартен вид има такъв, някой път ще ви я покажа... може да изтърбуша тоя щото и той мн стар и не става вече , и да си купя един на Магнат ( и те са хубави) , с някой усилвател ... само не знам дали кутията ще е подходяща за самия говорител , нали се изчисляват там едни простотий , обеми и т.н.а Митак какво ще кажеш . :D[/quote]ето я тая колона за която споменах ...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
вчера я свързах и я сложих в багажника , ама не вади такъв звук като другата с която сега си слушам.Роска утре ако успея да се върна навреме от един рожден ден , да се видим на срещата , да го свържим тоз узилвател да видя как ще свири... ти утре на линия ли си ?Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар