Абе диваци да знаете какви бяха крушките в таблото на централната конзола, в смисъл там ватове каквото е, че да си купя и да ги сменям направо. Едната постоянно ми премигва, а и светят едно никакво. Ей Боби какво стана с оня магазин, разбрах че си оставил автобио.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tornado написа:Тази вечер в Зоната гледам едно Браво наперено със спойлерче тип пейка на задния капак и едно жълто Пунто.Форумци ли са?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
van_dal написа:Абе диваци да знаете какви бяха крушките в таблото на централната конзола, в смисъл там ватове каквото е, че да си купя и да ги сменям направо. Едната постоянно ми премигва, а и светят едно никакво. Ей Боби какво стана с оня магазин, разбрах че си оставил автобио.
Коментар
-
пичове аз ще ходя на рожден ден на едно село за уикенда , така че не ме бойте за съжаление.Митак това усилвателче дето го имаш сега , колко вата е че викаш че слабо... може да си стиснем ръцете ако няма да ти трябва (стига да ми върши работа) искам да сложа няква друга туба отзад с говорител 10 инча.... да кажем говорителя да е около 70-100-тина вата... :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:пичове аз ще ходя на рожден ден на едно село за уикенда , така че не ме бойте за съжаление.Митак това усилвателче дето го имаш сега , колко вата е че викаш че слабо... може да си стиснем ръцете ако няма да ти трябва (стига да ми върши работа) искам да сложа няква друга туба отзад с говорител 10 инча.... да кажем говорителя да е около 70-100-тина вата... :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар