Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

при мен филтъра сиг е мръсен 100 % , не съм го вадил никога.а всъщност веднъж го вадих ама беше преди година требва да го видя пак тези дни.аз проблеми с челния и предните жамове нямам . ама нали назад още имам , нали съм комби и то дотам не може да стигне толкова добре въздуха за да ги одуха.... вчера ме изкефи , на 30 градуса си го бях пуснал вътре сауна и като изляза вънка бати и бахъра ... нали имаше някакви спрейове против запотяване , дали има файда от тех ?п.п. Христо ти ли ми свирна с шкодичката бе... ей голям ташак беше с тия табели , тежат майка си и баша си , то ме вали проклетия дъжд..... изнервих се яко да *** !!!
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

колеги някой да знае да се продава наблизо кадърен фиат брава или мареа...брат ми най-сетне май ща намери пари и ще сменя марката с правилната,ако някой има нещо предвид да пише!
      ex.Мареа ТД100

Коментар

И аз засякох днес Ицо с Шкодата :P
        coolboby написа:
        Филтъра е нов! Оправи се проблема със запотяването, причината е че снощи бяха мнооооого потни не питайте защо
        само внимавай като возиш девойки и да няма отпечатъци от ръце и крака по стъклата , че съмнително И мойте се запотяват сега в дъждовете, а зимата беше ад . Не искам да наближава А пред старците преди като пешеходец все ме беше страх да пресичам , като ги гледам и не виждам логика в движенията им Мигач голяма рядкост ...
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Преди седмица две имах дупе и 2 раце на джама

Коментар

coolboby написа:
            Филтъра е нов! Оправи се проблема със запотяването, причината е че снощи бяха мнооооого потни не питайте защо
            пак си чукал малолетни в колата и се оплкваш че била запотена! е как няма да е запотена? да сложих ти филтара правилно! проблема нее в климатика! ако си с климатроник няма да имаш тоя проблем, ти си си на гадно парно. пък и ако ти са запушени ония трабички дето да изтича водата дето ти е филтара и да си се напълнил до горе с вода как да стане ?а ? или пък има дръг вариант леко течащо радиаторче на парното... има и друг вариант... ако си пуснал да ти дуга парното и в краката и ако са били мокри стелките също изпарява и става мазало. много са вариантите брато пробвай на леко отворен прозорец да караш и няма да се запотява

Коментар

Климатроник съм бе! Какви тръбички? Пускам на челния прозорец!!! Трябва да си купя ветробрани, за да си отворя прозореца, ако вали!

Коментар

coolboby написа:
                Климатроник съм бе! Какви тръбички? Пускам на челния прозорец!!! Трябва да си купя ветробрани, за да си отворя прозореца, ако вали!
                ooo извинете тогава !!! значи проблема е в девойката

Коментар

аз нямам особени проблеми , ама ей тия ветробрани от известно време искам да си взема , в такова време са идеални,влиза свеж студен въздух.на победа автоаксесоарите ги продават ако не се лъжа.към 30 лв някаде ми каза един бакшиш....а как се закрепя, някой съм виждал под гумата (оплатнението там на джама) да подпъхват,но май не на всеки модел става. на други съм виждал с 2-но лепнещо тиксо

Коментар

На бившия ни Форд имаше оригинални ветробрани, голяма гъзария беше!

Коментар

Сашо,аз бех...карам си аз нагоре по славянска,псувам си цветущо поредния малоумник на пътя и офисните плъхове,които си мислят,че щом тях не ги мокри от офиса до магазина,значи не вали и можем да работим....и както си псувам,гледам стълба и един познат младеж се бори упорито с една табела Викам,чекай да му свирна,веднъж и аз да те видя без ти мен :D Абе тя табели не можете ли да ги слагате по внимателно...не визирам вас конкретно,а всички фирми занимаващи се с това...на един стълба така си бяха сложили преди време едни малоумници табелата,че бяха орязали половината кабели...познай после къде вързах всеки един кабел табелата им почерня от кабели,да видим после хубаво ли е да режеш Че тъй де,да знаеш много не си поплювам и някой направи ли ми мизерия,двойно му я връщам...след оня случай ходя с един бял спрей в колата,а някой пак е посмял
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

ами да ти кажа до сега никога не съм рязал кабели , дедазнам аз за какво е тоя кабел , да ме перна тока та да зема да се метна от 2 метра никак няма да ми е хубаво. ами табелите здраво се захващат не е проблем , особено тази дето днес. направо ми скъса нервите мама и . отзад е с дебела шина 1-2 мм ... стоманена тей че нема къде да мръдне.то щото е тежка, другите са с по-смотани шини но пък нищо не тежат....

Коментар

Да ви се оплача . Освен , че да включиш 2-1 или 3-2 предавка е мъка , ами и тези дни губи мощност . При първоначално палене минавам няколко метра , колкото и газ да давам държи максимум 1500 оборота и изведнъж се отпушва , преди това има и някакво лашкане . Т.е натискам , а няма никой :D . Според мен е от запушен катализатор . Други идеи Май пак ще досаждам на Митака ....
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

колеги провам си усилвателчетооооо ! :P 50 кентавъраа
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                              колеги провам си усилвателчетооооо ! :P 50 кентавъраа
                              Продаден!

Коментар

Митак че ти тубата само с ЦД-то ли я захранваш ба ? :P и пак вади добър звук , ся ще е лудница, няма да се седи в колата

Коментар

Working...
                                X