щеше ли да го учаткаш ако не беше пенсионер ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
подгрев на задното стъкло нямаш ли?Боби, и какво като е пенсионер,поне е една псувня бих му теглил...На такива трябва да им се взема книжката,винаги съм го казвал,че трябва да има възрастова граница,след която да има всяка година проверки за пригодност! А те им издават документите дори с по-дълъг срок на пенсиите. Казвал съм го и преди,не ме е страх в града толкова от наглеците с бмв-та ,мерцедеси и джипове...тях ги режа като кисели краставици ако успея...страх ме е от пенсинери с жигули и джугани...все едно сляп и глух танкист на пътя Ако ми сече пътя,не смея дори да му се натисна на такъв,защото не се знае ли видял ли ме е или не...а тия с джиповете(ако не са жени) като правят нещо нагло,излизам им смело пред тях,да ме жъне...ама няма,щото вижда и го е страх за кочината му!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Така е дъртите шофьори са много опасни, но не може да се определи точна възрастова граница при всички е различно състоянието на акъла, реакциите и тялото. Ако се въведе ежегодно профилактични тестове ще е идеално, защото ще се прочисти от тези които карат рядко, едва ли ще се изгърбят да дадат 200-300лв. само за да изкарат 5 пъти в годината джухалясника изпод бризента. Между другото сега като ходих към морето един некролог щеше да ме омачка с една Волга, добре че Митака ми направи спирачките яки и клаксона ми е силен. Ей това чудо на техниката клаксона спасява живот много пъти ми се е случвало на служебната Корса да се разминавам на косъм, точно заради такива идоти и защото глупавия немец е сложил бутони за клаксона вместо да се натиска в средата на волана.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
the_biggy написа:Как бе аз знам, че ако имаш климатик няма да се запотяват, тъй като го исушава...
Коментар
-
Immortal написа:the_biggy написа:Как бе аз знам, че ако имаш климатик няма да се запотяват, тъй като го исушава...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Immortal написа:the_biggy написа:Как бе аз знам, че ако имаш климатик няма да се запотяват, тъй като го исушава...Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
the_biggy написа:Princo написа:Immortal написа:the_biggy написа:Как бе аз знам, че ако имаш климатик няма да се запотяват, тъй като го исушава...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
coolboby написа:Филтъра е нов! Оправи се проблема със запотяването, причината е че снощи бяха мнооооого потни не питайте защоAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
coolboby написа:Митак, сложи ли го както трябва?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар