Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

щеше ли да го учаткаш ако не беше пенсионер ?
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Приспивна песничка щях да му рицитирам

Коментар

и аз мн мразя като ми се запотят жамовете , особено тия назад дето са , като паркирам....
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

подгрев на задното стъкло нямаш ли?Боби, и какво като е пенсионер,поне е една псувня бих му теглил...На такива трябва да им се взема книжката,винаги съм го казвал,че трябва да има възрастова граница,след която да има всяка година проверки за пригодност! А те им издават документите дори с по-дълъг срок на пенсиите. Казвал съм го и преди,не ме е страх в града толкова от наглеците с бмв-та ,мерцедеси и джипове...тях ги режа като кисели краставици ако успея...страх ме е от пенсинери с жигули и джугани...все едно сляп и глух танкист на пътя Ако ми сече пътя,не смея дори да му се натисна на такъв,защото не се знае ли видял ли ме е или не...а тия с джиповете(ако не са жени) като правят нещо нагло,излизам им смело пред тях,да ме жъне...ама няма,щото вижда и го е страх за кочината му!
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Така е дъртите шофьори са много опасни, но не може да се определи точна възрастова граница при всички е различно състоянието на акъла, реакциите и тялото. Ако се въведе ежегодно профилактични тестове ще е идеално, защото ще се прочисти от тези които карат рядко, едва ли ще се изгърбят да дадат 200-300лв. само за да изкарат 5 пъти в годината джухалясника изпод бризента. Между другото сега като ходих към морето един некролог щеше да ме омачка с една Волга, добре че Митака ми направи спирачките яки и клаксона ми е силен. Ей това чудо на техниката клаксона спасява живот много пъти ми се е случвало на служебната Корса да се разминавам на косъм, точно заради такива идоти и защото глупавия немец е сложил бутони за клаксона вместо да се натиска в средата на волана.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Тея потни стъкла ме вбесяват...климатици не знам си какво..положението е неспасяемо!Някой знае ли лек за това?

Коментар

Как бе аз знам, че ако имаш климатик няма да се запотяват, тъй като го исушава...
                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
                  Как бе аз знам, че ако имаш климатик няма да се запотяват, тъй като го исушава...
                  Мите, не само знай - бъди сигурен. Само да спра за малко климатика, веднага се запотяват, но пусна ли го, няма и 3 секунди и всякакво запотяване изчезва.Недоумявам как с работещ климатик ще се изпотяват стъклата...

Коментар

Immortal написа:
                    the_biggy написа:
                    Мите, не само знай - бъди сигурен. Само да спра за малко климатика, веднага се запотяват, но пусна ли го, няма и 3 секунди и всякакво запотяване изчезва.Недоумявам как с работещ климатик ще се изпотяват стъклата...
                    Като е мръсен поленовия филтър.Смяна поленов филтър-ноу фъкинг запотяване !
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                      Immortal написа:
                      the_biggy написа:
                      Като е мръсен поленовия филтър.Смяна поленов филтър-ноу фъкинг запотявне !
                      мда, ама тва го има само на коли, които имат климатик нали така ? аз нямям ...
                      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Филтъра е нов! Оправи се проблема със запотяването, причината е че снощи бяха мнооооого потни не питайте защо

Коментар

the_biggy написа:
                          Princo написа:
                          Immortal написа:
                          the_biggy написа:
                          Като е мръсен поленовия филтър.Смяна поленов филтър-ноу фъкинг запотяване !
                          мда, ама тва го има само на коли, които имат климатик нали така ? аз нямям ...
                          Да.Коли с климатици.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

coolboby написа:
                            Филтъра е нов! Оправи се проблема със запотяването, причината е че снощи бяха мнооооого потни не питайте защо
                            Понякога когато се сложи поленовия филтър не както трябва,за 2-3 дена става мръсен.

Коментар

Митак, сложи ли го както трябва?

Коментар

coolboby написа:
                                Митак, сложи ли го както трябва?
                                А може и да ти се запотяват,ако е затворена клапата за затваряне на потока на външния въздух.Да не влиза въздух и да ти се потят.

Коментар

Working...
                                X