Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VAN_DAL... ето нещо ползно... http://www.smartphones-world.com/for...ic.php?t=10930 попрочети малко а за картата чакам да ми праиш палномошно на скайпа... иначе скайпа ми е "tasev123"твоя какъв е? ако има такъв де

Коментар

Айде чакаме снимката от тая вечер
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
        Айде чакаме снимката от тая вечер
        на предишната страница има една

Коментар

тя ясна , ко да го гледаме Убавеца ебати умрелите гуми имам , тия отпред.след срещата отидах до една приятелка и като се връщах на пожарната на светофара чакам да вървя нагоре към стадиона.иии голямо въртене тия гуми , добре че нямаше коли зад мен че секундите за зеленото амен свършиха
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
            тя ясна , ко да го гледаме Убавеца ебати умрелите гуми имам , тия отпред.след срещата отидах до една приятелка и като се връщах на пожарната на светофара чакам да вървя нагоре към стадиона.иии голямо въртене тия гуми , добре че нямаше коли зад мен че секундите за зеленото амен свършиха
            Ааа споко за гумите това е най стръмното кръстовище в града.Инструкторите много обичат да мъчат обучаемите там.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

уфф не ми напомняй че докато карах курсовете отначало все я гасих да му се невиди,умирах си от срам.че и другите голямо усвиркване пууу....

Коментар

не са гумите най-голямата грижа,все ми се струва,че каквито и да са летни гуми,на тоя студен и мокър асфалт губят сцеплението си...винаги съм карал полека на мокро,веднъж назима усетих как е да тръгне задницата и вече знам,на мокро,полека без много газ и резки маневри.За съжаление не всички разбират какво се получава под гумата и подценяват дъжда...лошото е,че доколкото разбрах и братовчед ми е днес е бил сред тия,за щастие му няма нищо! Колата обаче тоталка,какво точно е станало не знам,само знам,че било на арбанаси на чешмата...язък за хубавото бяло пунто,хубаво,че той е добре. Освен това днес и аз видях две катастрофи,едната на детелината която е преди Долна Оряховица,някаква кола предницата на нищо не мязаше,но нямаше пострадали доколкото видях ...после на пътя за Шереметя ,идвах откъм Варна ,преди скарата ,дето е от двет страни на пътя,едно ауди беше излязло от пътя,не бе кой знае какво,явно бе уцелил дърво,по формата която бе придобила предницата му....Чудя се докога?! Тия хора няма ли да разберат,че с дъжда шега не бива.Един познат ми изсмя преди време като му казах,че попадне ли вода под гумата,колата става като на лед...дано не разбере какво е!
                ex.Мареа ТД100

Коментар

така е брат , спор няма.даже като ви разправях че след срещата на др място ходих и тръгнах посока новата болница.нали в края на улциата и свивам надоло към болницата и викам на Т-образното кръстовище че набия едни спирачки до доло да видя как ще реагира колата , карах с 40.смятай че се лъзнах едно хубаво.а си представям ако някой ми изкочи отпред нещо стане , ще вляза в него да му се невиди....

Коментар

Опаааа кой ще почерпи Танци до зори
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

paralesa написа:
                      не са гумите най-голямата грижа,все ми се струва,че каквито и да са летни гуми,на тоя студен и мокър асфалт губят сцеплението си...винаги съм карал полека на мокро,веднъж назима усетих как е да тръгне задницата и вече знам,на мокро,полека без много газ и резки маневри.За съжаление не всички разбират какво се получава под гумата и подценяват дъжда...лошото е,че доколкото разбрах и братовчед ми е днес е бил сред тия,за щастие му няма нищо! Колата обаче тоталка,какво точно е станало не знам,само знам,че било на арбанаси на чешмата...язък за хубавото бяло пунто,хубаво,че той е добре. Освен това днес и аз видях две катастрофи,едната на детелината която е преди Долна Оряховица,някаква кола предницата на нищо не мязаше,но нямаше пострадали доколкото видях ...после на пътя за Шереметя ,идвах откъм Варна ,преди скарата ,дето е от двет страни на пътя,едно ауди беше излязло от пътя,не бе кой знае какво,явно бе уцелил дърво,по формата която бе придобила предницата му....Чудя се докога?! Тия хора няма ли да разберат,че с дъжда шега не бива.Един познат ми изсмя преди време като му казах,че попадне ли вода под гумата,колата става като на лед...дано не разбере какво е!
                      неска докараха едно пунто бяло като на мината 1ничка .. горе в фиат сервиза ... докато правихме на добо фара .. да не казвам голяма дума ама си беше тоталка .. особенно от ляво направо беше ........ не беше добре никак даже ама добре че всички са добре ...
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

За същото пунто става дума,той малкия там го кара,защото познава единия от харата там...май Ганелин се казваше Наистина за щастие се е отървал само с уплаха и колата му има каско
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

ко става ме народе... бах мааму мн паплач станахте да ви черпя , не стига че съм банкрутирал .... тоя Галъо горе в Фиата там , при него караме служебната кола като се укоти нещо...аре ще ви оставям че треа се глася , ще излизам някаде да поркам ....

Коментар

http://vbox7.com/play:5d49a16eтова е старо,но днес за сефте го гледах,малко ми жал за патето,ама е голям смях...
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

баффф маааааму убиха патето.

Коментар

Какъв челен удар щях да направя с една жигула..не е истина, щеше да ме разпилее.Карам си аз по бул. България и ще правя обратен посока центъра на Беляковско шосе..и един габровски дядка насреща ми а аз изобщо не го виждам щото ми потни стъклата и гледам посока Метро дали идва кола и в последния момент виждам шибаната жигула в ляво и някаква магия стана, че веднага чупих в дясно...После го настигнах..той тръгна към Метро..спрях до него..видях, че е дядо и го оставих на мира.

Коментар

Working...
                                X