VAN_DAL... ето нещо ползно... http://www.smartphones-world.com/for...ic.php?t=10930 попрочети малко а за картата чакам да ми праиш палномошно на скайпа... иначе скайпа ми е "tasev123"твоя какъв е? ако има такъв де
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
тя ясна , ко да го гледаме Убавеца ебати умрелите гуми имам , тия отпред.след срещата отидах до една приятелка и като се връщах на пожарната на светофара чакам да вървя нагоре към стадиона.иии голямо въртене тия гуми , добре че нямаше коли зад мен че секундите за зеленото амен свършихаCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:тя ясна , ко да го гледаме Убавеца ебати умрелите гуми имам , тия отпред.след срещата отидах до една приятелка и като се връщах на пожарната на светофара чакам да вървя нагоре към стадиона.иии голямо въртене тия гуми , добре че нямаше коли зад мен че секундите за зеленото амен свършихаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
не са гумите най-голямата грижа,все ми се струва,че каквито и да са летни гуми,на тоя студен и мокър асфалт губят сцеплението си...винаги съм карал полека на мокро,веднъж назима усетих как е да тръгне задницата и вече знам,на мокро,полека без много газ и резки маневри.За съжаление не всички разбират какво се получава под гумата и подценяват дъжда...лошото е,че доколкото разбрах и братовчед ми е днес е бил сред тия,за щастие му няма нищо! Колата обаче тоталка,какво точно е станало не знам,само знам,че било на арбанаси на чешмата...язък за хубавото бяло пунто,хубаво,че той е добре. Освен това днес и аз видях две катастрофи,едната на детелината която е преди Долна Оряховица,някаква кола предницата на нищо не мязаше,но нямаше пострадали доколкото видях ...после на пътя за Шереметя ,идвах откъм Варна ,преди скарата ,дето е от двет страни на пътя,едно ауди беше излязло от пътя,не бе кой знае какво,явно бе уцелил дърво,по формата която бе придобила предницата му....Чудя се докога?! Тия хора няма ли да разберат,че с дъжда шега не бива.Един познат ми изсмя преди време като му казах,че попадне ли вода под гумата,колата става като на лед...дано не разбере какво е!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
така е брат , спор няма.даже като ви разправях че след срещата на др място ходих и тръгнах посока новата болница.нали в края на улциата и свивам надоло към болницата и викам на Т-образното кръстовище че набия едни спирачки до доло да видя как ще реагира колата , карах с 40.смятай че се лъзнах едно хубаво.а си представям ако някой ми изкочи отпред нещо стане , ще вляза в него да му се невиди....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
paralesa написа:не са гумите най-голямата грижа,все ми се струва,че каквито и да са летни гуми,на тоя студен и мокър асфалт губят сцеплението си...винаги съм карал полека на мокро,веднъж назима усетих как е да тръгне задницата и вече знам,на мокро,полека без много газ и резки маневри.За съжаление не всички разбират какво се получава под гумата и подценяват дъжда...лошото е,че доколкото разбрах и братовчед ми е днес е бил сред тия,за щастие му няма нищо! Колата обаче тоталка,какво точно е станало не знам,само знам,че било на арбанаси на чешмата...язък за хубавото бяло пунто,хубаво,че той е добре. Освен това днес и аз видях две катастрофи,едната на детелината която е преди Долна Оряховица,някаква кола предницата на нищо не мязаше,но нямаше пострадали доколкото видях ...после на пътя за Шереметя ,идвах откъм Варна ,преди скарата ,дето е от двет страни на пътя,едно ауди беше излязло от пътя,не бе кой знае какво,явно бе уцелил дърво,по формата която бе придобила предницата му....Чудя се докога?! Тия хора няма ли да разберат,че с дъжда шега не бива.Един познат ми изсмя преди време като му казах,че попадне ли вода под гумата,колата става като на лед...дано не разбере какво е!ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
ко става ме народе... бах мааму мн паплач станахте да ви черпя , не стига че съм банкрутирал .... тоя Галъо горе в Фиата там , при него караме служебната кола като се укоти нещо...аре ще ви оставям че треа се глася , ще излизам някаде да поркам ....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
http://vbox7.com/play:5d49a16eтова е старо,но днес за сефте го гледах,малко ми жал за патето,ама е голям смях...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Какъв челен удар щях да направя с една жигула..не е истина, щеше да ме разпилее.Карам си аз по бул. България и ще правя обратен посока центъра на Беляковско шосе..и един габровски дядка насреща ми а аз изобщо не го виждам щото ми потни стъклата и гледам посока Метро дали идва кола и в последния момент виждам шибаната жигула в ляво и някаква магия стана, че веднага чупих в дясно...После го настигнах..той тръгна към Метро..спрях до него..видях, че е дядо и го оставих на мира.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар