Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ние се имаме бе отдавнаа с него :P
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

абе не се сещам точно кои но нали някой търсеше акумулатор 2-ра употреба.има някакав пич в раздела "Продава" който имал такива употребявани.....
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

кои ше идват довечера? дано дане вали де е и да вали голяма работа.Аз викам да решим сега каде ще ходим

Коментар

аз ще съм на линия че не съм се вясвал 2 седмици... таман имам и газ не ме бърка къде , решавайте.Митак ти не си ли намери жанти бе .... да взимам твойте.... (на разсрочено може ли )

Коментар

Аз също ще съм на линия довечера.

Коментар

Айде сигурно и аз ще мина довечера
              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

SilenceR написа:
                аз ще съм на линия че не съм се вясвал 2 седмици... таман имам и газ не ме бърка къде , решавайте.Митак ти не си ли намери жанти бе .... да взимам твойте.... (на разсрочено може ли )
                ххаха каква ще е схемата на плащане 9000лв първоначална и по 843,50 за 2 години така го виждам аз. давам ти ги на 0% лихва като за наши хора

Коментар

аиде и аз сам на линия ... Сашо аиде земаи моите е
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

и аз ще съм на линияяяяяяя, ако не на две .. ако искате може по късно .?! и днес искам да има почитна обиколка ! :P
                    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

аз нещо не съм на кеф,довечера ще реша дали ще идвам или не
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        SilenceR написа:
                        ххаха каква ще е схемата на плащане 9000лв първоначална и по 843,50 за 2 години така го виждам аз. давам ти ги на 0% лихва като за наши хора
                        нямаш проблем пари като вестници , ще измислим нещо шегувах се за джантите,всмисъл бих ги взел , ама за момента нямам как.а има други по наложителни неща(носачи,зимни гуми и тоя капак го правя 1 година да го *** и него) дето требва да се сменят.а и за тях незнам кога , няма кинтаж сега.нещо съм се разпуснал напоследак.и след морето още не мога да си стъпя на краката да го *** Боби къде пак запиляваш по улиците бе момче....

Коментар

днес май ще го пишем дъждовен
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

що бе , ще си лафим през процорците на колите аз съм на линия все още... то може и да спре да вали до 19 часа.

Коментар

Ай и неска и мене бройте

Коментар

честно за последен ще ви повярвам и ще взема да дойда ,ако в тоя дъжд се съберем няма да е за вярване
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X