JacK`DanielS написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ozmo написа:JacK`DanielS написа:ozmo написа:Здравейте колеги едно бързо въпросче за аксиален луфт на колянов вал чува ли ли сте ? и какжо може да последва от тоя луфт ?
Коментар
-
че къде ме видя ДВА пъти,видях те веднъж само като мина край стадиона и свирна,ръкомахах,ама като бях копилот и файдата никаква Абе Сашо да те питам,колко време се сменя съдържанието на един билборд?Че днес ми стана интересно,имаше някакви пенсионери(видима възраст към 55 ) които им отне повече от 5 часа докато го смнят,малко множко ми се вижда или греша Ако някой колега пуска нов клиент 5 часа...значи и аз съм бил там и е имало мнооого бираex.Мареа ТД100
Коментар
-
ами зависи да ти кажа.нашата фирма си имаме няколко на брой билборди на който сме свикнали и се сменят по бързо.особено с винтоверта се развива за 5 мин.зависи и с кой ще го сменям.зависи дали ще вали сняг , дъжд.колко ще пече шибаното слънце.колко ще са ръждясали болтовете.ама общо взето 30-40 мин нормално , ако не се закучи нещо...веднъж ми се случи да сменям 2 билборда и от 2-те страни.махам старите и слагам нови 2 страни.и работата отне от 10 сутринта до 16 следобед....ама да не ви разправям в какъв бандарлък беше , (особено 2-я) едни комари и едни бубулечки се въртяха, то в едни шубраци , едно бъзе , една коприва да си *** майката.тогава от нерви човек можех да убия. и за капак беше 43 градуса ... тогава се опържих направо.тей че мн зависи как ще дойде работата....миналата седмица смъкнахме 5 платнища на 3 различни места и сложихме от тези 5 други 2 на 4-то място... това за около 2-3 часа беше.... това обаче в рамките на Търново. и тейа пък 2-я път те видях към обед 1-2 някаде.таман паркирахте една от пералните(синя беше майче)Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
мърло ти внимавай да не окотиш пунтото , че като те знам какъв си ми ... ами видяхте ли днес на входа за МЕТРО имаше голф 3-ка ударена.явно е уцелил бордюрчето там.... доста беше помляна предницата.предните гуми чак сгънати навън....от удара.... ама си седи колата там цял ден....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар