Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

JacK`DanielS написа:
    ozmo написа:
    Здравейте колеги едно бързо въпросче за аксиален луфт на колянов вал чува ли ли сте ? и какжо може да последва от тоя луфт ?
    това за ква кола стаа дума?сваляш картера, развиваш петата на коляновия вал (средната) и сменяш на воля попринцип нее много хубаво да има луфт.
    За фиат брава 96г. 1.6 16V Какво сменям ? Майстора ми каза че имам износени лагери на коляновия вал и ако трябва да се сменят трябва да се смени и вала защото неможели да се напаснат. Имах проблем с паленето и се оказа от този аксиален луфт

Коментар

ozmo написа:
      JacK`DanielS написа:
      ozmo написа:
      Здравейте колеги едно бързо въпросче за аксиален луфт на колянов вал чува ли ли сте ? и какжо може да последва от тоя луфт ?
      това за ква кола стаа дума?сваляш картера, развиваш петата на коляновия вал (средната) и сменяш на воля попринцип нее много хубаво да има луфт.
      За фиат брава 96г. 1.6 16V Какво сменям ? Майстора ми каза че имам износени лагери на коляновия вал и ако трябва да се сменят трябва да се смени и вала защото неможели да се напаснат. Имах проблем с паленето и се оказа от този аксиален луфт
      ха ха ха ! кой ти е майстора? я кажи как се казва и каде се намира че колегите дане ходят там проблем с паленето значи, хм. има много други неща които може да се заебът точно тоя аксиален луфт пък незнам как може да се повлиае за паленето. аксиалния луфт измества коляновия вал в ляво и дясно, но няма как да се повлияе на паленето. ако колата е в движение ела горе при нас да видим за кво става дума. сервиза се намира ... точно преди входа на гробишата завиваш в дясно и след 100 метра в лявата страна на пътя е сервиза авто комплекс "Лъки Стар" тарси мен (Митко)

Коментар

ozmo написа:
        За фиат брава 96г. 1.6 16V Какво сменям ? ...
        Здрасти Гошо По-добре отскочи до Митака да хвърли едно око , че да не се налага да сменяш излишни части
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

днес Ицо видях 2 пъти , ана Ванката колата пред ЦБА практикер , че после пак го видех пред дома кво пазарува бе Ванка ? :П
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

че къде ме видя ДВА пъти,видях те веднъж само като мина край стадиона и свирна,ръкомахах,ама като бях копилот и файдата никаква Абе Сашо да те питам,колко време се сменя съдържанието на един билборд?Че днес ми стана интересно,имаше някакви пенсионери(видима възраст към 55 ) които им отне повече от 5 часа докато го смнят,малко множко ми се вижда или греша Ако някой колега пуска нов клиент 5 часа...значи и аз съм бил там и е имало мнооого бира
            ex.Мареа ТД100

Коментар

ами зависи да ти кажа.нашата фирма си имаме няколко на брой билборди на който сме свикнали и се сменят по бързо.особено с винтоверта се развива за 5 мин.зависи и с кой ще го сменям.зависи дали ще вали сняг , дъжд.колко ще пече шибаното слънце.колко ще са ръждясали болтовете.ама общо взето 30-40 мин нормално , ако не се закучи нещо...веднъж ми се случи да сменям 2 билборда и от 2-те страни.махам старите и слагам нови 2 страни.и работата отне от 10 сутринта до 16 следобед....ама да не ви разправям в какъв бандарлък беше , (особено 2-я) едни комари и едни бубулечки се въртяха, то в едни шубраци , едно бъзе , една коприва да си *** майката.тогава от нерви човек можех да убия. и за капак беше 43 градуса ... тогава се опържих направо.тей че мн зависи как ще дойде работата....миналата седмица смъкнахме 5 платнища на 3 различни места и сложихме от тези 5 други 2 на 4-то място... това за около 2-3 часа беше.... това обаче в рамките на Търново. и тейа пък 2-я път те видях към обед 1-2 някаде.таман паркирахте една от пералните(синя беше майче)

Коментар

момчета как сте бе аз тука 2 дена имах големи емоции, с единия съквартирант ходихме на полигона и тои си празпиля колата там сгъна яко носач и шенкел на Вентото и така де ... колата на другия ден на полеви условия там на полигона я правехме. Голям филм
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

мърло ти внимавай да не окотиш пунтото , че като те знам какъв си ми ... ами видяхте ли днес на входа за МЕТРО имаше голф 3-ка ударена.явно е уцелил бордюрчето там.... доста беше помляна предницата.предните гуми чак сгънати навън....от удара.... ама си седи колата там цял ден....

Коментар

Видях, видях Или е бил яко фиркан тоя или е била открадната..не знам има нещо мътно...джама го нямаше а и покрай колата нямаше никого...

Коментар

колеги хаха ако бяхте забелязали той направо си беше минал над бордюра ... как да не са му нагънати колелеаатата .. ? то не му е било лесно .. :D
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Ко става бе изродяци, нищо не казвате?
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

днес видях колегата "kiler_4o" беше тук в търново ама незнам за какво поприказвахме малко и тръгнахме Утре ко ше прайм бе нерези? ша се сабираме ли? аз съм на линия ! 19ч. "на голямата вартележка" :D

Коментар

утре на линия всички пичоци ! инак режем уши .. бодем очи .. сечем пръстии .. брр брр :P митак драсни един скупе ! :P
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Аз пък с Крум, всеки път се виждам :P :P :P

Коментар

s00rry написа:
                                утре на линия всички пичоци ! инак режем уши .. бодем очи .. сечем пръстии .. брр брр :P
                                аа не така с лошо Но всички ще очакваме Боби :P
                                s00rry написа:
                                митак драсни един скупе ! :P
                                ако се дърпа да ти дава , виж му в профила !
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X