да за това викам че не подлежи на духане.аз нали на тоя "пръстен" покрай скоростния лост така направих, само че отдоло.нали се забръща назад фолиото към гърба на този "пръстен" и нещо не ще да залепне и викам я да те нагрея твойта мама и то амен направи дупка и квадратчетата посивяха направо....незнам на Пунтото тая предната конзола дето са копчетата за халогени отпред , отзад.ако се смъкне дали няма да се полъчи. тя не е от най-правите ама може да се пробва и ще седи доста добре .... аре аз ви оставям че на раота ...Митак вчера чух Пунтъо , мн реве бре.... даже на ниските обороти , щото не го изряза много ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
иибаси и изрода си . ама тей най-мощно се чува нали.... директно газовете излизат без да се "въртят" много да взема и аз тей да си направя .... Митак утре може сутринта да намина с един колега да видите там нещо ключа му прави мизерий , не ще да пали.стенли(по електриките) дали ще е сутринта там ?Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
null.zero написа:седя си аз вчера по обед в мареята през дизарт, и ко да видя ...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар