ей това най-отгоре дето е , то ме узори.понеже трябва да се изреже хубаво. не го изрязах перфектно де , но пак бива.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
18 лв е квадрата , мисля че няма значение какъв цвят ще е мойто е от най-тъмното щото таблото ми е черно .... инъче нямаше да се връзва...Митак не знам какво ще фолираш , ама мн е мизерно фолиото защото разни криви неща трудно се лепят, не е разтегливо и се чупи направо... и да го нагряваш пак не става,изгаря пък и тия квадратчета се развалят от топлото.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
[quote="SilenceR"]18 лв е квадрата , мисля че няма значение какъв цвят ще е мойто е от най-тъмното щото таблото ми е черно .... инъче нямаше да се връзва...Митак не знам какво ще фолираш , ама мн е мизерно фолиото защото разни криви неща трудно се лепят, не е разтегливо и се чупи направо... и да го нагряваш пак не става,изгаря пък и тия квадратчета се развалят от топлото.ам направо да ви карам колата във ваща фирма и да ми правите предния капак и тавана а? кви пари ще излезе доло горе
Коментар
-
A 18лв. квадрата, че то е добре на бялото дали ще му ходи карбонеца, ама да олепам и предните калници, че десния нали му е пукнат кита леко. Само един проблем ще има дето ме видят куките веднага ще ме спират--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
о момчета не се занимавайте с тези неща да се облепят тавани и капаци.... няма как да стане физически или поне аз няма да мога....просто това фолио не е така гъвкаво и не подлежи на опъване и духане с пистолет за горещ въздух.защото именно така ги лепим.... особено ако е някой чапато , ръбато и незнам си какво още..... реално не знам как изобщо се лепи , разбирате ли :D за нещо от вътре в купето , някой пластмаса може да стане...а и плюс това представи си някой камъче да се чукне или някоя птица да се изсере на фолиото отгоре , ще е една гледка , няма такава :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
аз там си правих моя задния джам ... пича се казва георги викат му кралето .., има един бял форд косиииииии от ония дет ниикак не са мошни , и много ги знаят фолиота и какви ли не работи пипат много точно ама и доста взимат ама ... да пък само някви супер коли там се виждатт :PГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:До сервиза на Лудия някъде ги лепят такива карбонови , виждал съм няколко творения и не си личи снадките . Обаче все беше с някакво фолио на по-големи квадратчета Явно зависи от производството
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар