Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ей това най-отгоре дето е , то ме узори.понеже трябва да се изреже хубаво. не го изрязах перфектно де , но пак бива.
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ее браво , най-накрая разкара досадния махагон :D (на млад човек рядко му харесва .... )
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

сашоооооо... абе батка кви пари е това фолио че се зарижих яко все се каня да те питам ама се забраям става двапрос за сиво с черно и чисто черното

Коментар

аиде на джантите 350 леа !!!
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

18 лв е квадрата , мисля че няма значение какъв цвят ще е мойто е от най-тъмното щото таблото ми е черно .... инъче нямаше да се връзва...Митак не знам какво ще фолираш , ама мн е мизерно фолиото защото разни криви неща трудно се лепят, не е разтегливо и се чупи направо... и да го нагряваш пак не става,изгаря пък и тия квадратчета се развалят от топлото.

Коментар

ей да му се невиди , не мога да си харесам аватар :D

Коментар

SilenceR написа:
                ей да му се невиди , не мога да си харесам аватар :D
                убав си и тей.и аз се зарибих по карбона

Коментар

[quote="SilenceR"]18 лв е квадрата , мисля че няма значение какъв цвят ще е мойто е от най-тъмното щото таблото ми е черно .... инъче нямаше да се връзва...Митак не знам какво ще фолираш , ама мн е мизерно фолиото защото разни криви неща трудно се лепят, не е разтегливо и се чупи направо... и да го нагряваш пак не става,изгаря пък и тия квадратчета се развалят от топлото.ам направо да ви карам колата във ваща фирма и да ми правите предния капак и тавана а? кви пари ще излезе доло горе

Коментар

A 18лв. квадрата, че то е добре на бялото дали ще му ходи карбонеца, ама да олепам и предните калници, че десния нали му е пукнат кита леко. Само един проблем ще има дето ме видят куките веднага ще ме спират
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

о момчета не се занимавайте с тези неща да се облепят тавани и капаци.... няма как да стане физически или поне аз няма да мога....просто това фолио не е така гъвкаво и не подлежи на опъване и духане с пистолет за горещ въздух.защото именно така ги лепим.... особено ако е някой чапато , ръбато и незнам си какво още..... реално не знам как изобщо се лепи , разбирате ли :D за нещо от вътре в купето , някой пластмаса може да стане...а и плюс това представи си някой камъче да се чукне или някоя птица да се изсере на фолиото отгоре , ще е една гледка , няма такава :D

Коментар

Абе да ви кажа един приятел така си е направил предния капак на Корсата с тва фолио и доста добре седи .. за някаде 100 лв ли колко не знам точно, но добре е станало
                        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

ами явно си има чалъм някакав , но нали пак казвам не знам как става :D ако знаех до сега да съм си налепил предния капак , нали ми се лющи лака...

Коментар

До сервиза на Лудия някъде ги лепят такива карбонови , виждал съм няколко творения и не си личи снадките . Обаче все беше с някакво фолио на по-големи квадратчета Явно зависи от производството
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз там си правих моя задния джам ... пича се казва георги викат му кралето .., има един бял форд косиииииии от ония дет ниикак не са мошни , и много ги знаят фолиота и какви ли не работи пипат много точно ама и доста взимат ама ... да пък само някви супер коли там се виждатт :P
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                                До сервиза на Лудия някъде ги лепят такива карбонови , виждал съм няколко творения и не си личи снадките . Обаче все беше с някакво фолио на по-големи квадратчета Явно зависи от производството
                                няма снадки зависи от площа колко е голяма де на един голф5 има с такова фолио и е много добре направен. имаше и една Х5-ца самоче предния и капак е много голям и са го надили и от слънцето беше се появила 1мм. фуга между фолиото, грозна гледка ко да ти кажа и го махнаха. иначе горе редовно идват разни мерцедеси бмв-та олепени с карбон ама вътре по таблото абе навсякаде дето се вижда пласмаса сашо като го гледам това фолио дето ти викам на тия мази дето идват горе, фолиото е едно дебело и много твърдо ама на места си личи как е нагрявано и квадратчетата леко са се поразместили :D

Коментар

Working...
                                X