aайде де 21:30 на стадиона и да правим колоната както Иво вика ....аз съм на линия макар че няма газ и бенз няма утре взимам заплата и ще наливам и от 2-те... баси и инфлацията покрай морето .... айде други желаещи..... да казват
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
аз ти той ние вие те....ахеее май това сме всички,ще има значи среща....бъзика настрана,Димовски,що да няма бреМитака ще дойде,ти,Сашо,Боби,моя милост,още поне двама трима ще има без да са писали,аз отивам,пък ако никой не дойде се изприбирам по бързата процедура....не че има нафта,гледам лампата светнала,но за един тигел до стадиона ще се намериex.Мареа ТД100
Коментар
-
uBoy написа:ай 9:30 го направим ? Роска, деа знам брат.. днеска ти тествах и АТХ-а ОК е и утре ше питам колегата кви пари ще са, ама нали знаеш .. не очаквай многоFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
coolboby написа:Прекалено много киселяци гледащи лошо се събраха днес на Петрола.Всички караха Драгстери с по 1000++++ коня под капаците. Всички бяха 90 кила чиста мускулна маса! Във всеки един имаше по 2 литра кръв в очите.А-у искам и аз драгстер, искам и аз неон...искам и аз бас каса с размерите на тоалетната ми...искам и аз фарове левия да сабаря самолети а десния да търси охлюви...искам и аз да мириша на мъШ...искам и аз да съм тръгнал по домашни пликчета и да съм турбо гъзар....Искам да си купя... ОпелЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар