Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

aайде де 21:30 на стадиона и да правим колоната както Иво вика ....аз съм на линия макар че няма газ и бенз няма утре взимам заплата и ще наливам и от 2-те... баси и инфлацията покрай морето .... айде други желаещи..... да казват
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Аз обаче ще издъня работите няма да мога да дойда канем съм на едно домашно парти Димо брат съжалявам че няма да мога да дойда да те изпратим, но като ходиш на изпитите ще идвам ай брат утре лек път и умната, а не русата

Коментар

ам тей като гледам май няма да има среща..
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Що бе? Ще има!

Коментар

аз ти той ние вие те....ахеее май това сме всички,ще има значи среща....бъзика настрана,Димовски,що да няма бреМитака ще дойде,ти,Сашо,Боби,моя милост,още поне двама трима ще има без да са писали,аз отивам,пък ако никой не дойде се изприбирам по бързата процедура....не че има нафта,гледам лампата светнала,но за един тигел до стадиона ще се намери
            ex.Мареа ТД100

Коментар

уфф момчета стана ми много натоварено ...много се радвам че искате да ме изпратите ама ми изникнаха работи в послендия момента ( то винаги така става ) незнам дали ще успея така че ако искате да я отложим

Коментар

Аз ще намина

Коментар

аз също,пък димовски ще носи на следваща сбирка която дойде каса бира
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Аз бях духом там че закъснях малко .....Боби що махна мацките Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                      Аз бях духом там че закъснях малко .....Боби що махна мацките Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                      то все едно нищо нямаше,макар със Сашо,а преди това и с Боби малко,полафихме хубаво...
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

uBoy написа:
                        ай 9:30 го направим ? Роска, деа знам брат.. днеска ти тествах и АТХ-а ОК е и утре ше питам колегата кви пари ще са, ама нали знаеш .. не очаквай много
                        Ивоооо виж на каква антика попаднах вчера , да паднеш направо http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...ME.JPGдали мога да го вържа към телефона
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

coolboby написа:
                          Прекалено много киселяци гледащи лошо се събраха днес на Петрола.Всички караха Драгстери с по 1000++++ коня под капаците. Всички бяха 90 кила чиста мускулна маса! Във всеки един имаше по 2 литра кръв в очите.А-у искам и аз драгстер, искам и аз неон...искам и аз бас каса с размерите на тоалетната ми...искам и аз фарове левия да сабаря самолети а десния да търси охлюви...искам и аз да мириша на мъШ...искам и аз да съм тръгнал по домашни пликчета и да съм турбо гъзар....Искам да си купя... Опел
                          Еи дивак недеи говори теи че и моите фарове на ФИАТА са точно както го описа
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

хахах такова флопи наживо не съм виждал само дискетите за него съм виждал

Коментар

Ромео Такова флопи само по снимки съм виждал апак тая шевна машина я имам същата на село :D:D:D:D::D:D:DD

Коментар

Сашо,днес чак като ме подмина усетих,че си ти
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X