ей Боби мам*а му , нямаш милост с тези аватари ...... и какво ще праим тая вечер не разбрах ??? има ли навитаци или утре , по-добре утре да е , към 21 ч.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Прекалено много киселяци гледащи лошо се събраха днес на Петрола.Всички караха Драгстери с по 1000++++ коня под капаците. Всички бяха 90 кила чиста мускулна маса! Във всеки един имаше по 2 литра кръв в очите.А-у искам и аз драгстер, искам и аз неон...искам и аз бас каса с размерите на тоалетната ми...искам и аз фарове левия да сабаря самолети а десния да търси охлюви...искам и аз да мириша на мъШ...искам и аз да съм тръгнал по домашни пликчета и да съм турбо гъзар....Искам да си купя... Опел
Коментар
-
coolboby написа:Прекалено много киселяци гледащи лошо се събраха днес на Петрола.Всички караха Драгстери с по 1000++++ коня под капаците. Всички бяха 90 кила чиста мускулна маса! Във всеки един имаше по 2 литра кръв в очите.А-у искам и аз драгстер, искам и аз неон...искам и аз бас каса с размерите на тоалетната ми...искам и аз фарове левия да сабаря самолети а десния да търси охлюви...искам и аз да мириша на мъШ...искам и аз да съм тръгнал по домашни пликчета и да съм турбо гъзар....Искам да си купя... Опел
Коментар
-
последно тая вечер ще се събираме ли или не? айде бе големи мързели,няма кой едо мнение да напише,па даже и за спама само....аз съм навитак,макар да ми е късно 21,30 ма за простотията ше дойда,пък и Митака оправиха с колегата му стартера ми и сега да се похваля тъкмо като цигане с бяло дупеex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар