Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ей Боби мам*а му , нямаш милост с тези аватари ...... и какво ще праим тая вечер не разбрах ??? има ли навитаци или утре , по-добре утре да е , към 21 ч.
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ай утре аз съм навитак да направим една среща

Коментар

неска си спретнахме една скромна срещичка "без да искаме " , ама и утре може
        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

еее браво бе , кой бяхте и защо не казахте че ще се събираме ???

Коментар

ходих с Роската на кафе и после минахме през петрола и доди Миката и Боби и така ае утре повече
            dEv # LiFe sTyLe

Коментар

мхм утре ще сме повече надявам се.че и оня рейсър нали ще ходи на РУсе и нема го има 2 седмици, та да го изпратим един вид

Коментар

ай 9:30 го направим ? Роска, деа знам брат.. днеска ти тествах и АТХ-а ОК е и утре ше питам колегата кви пари ще са, ама нали знаеш .. не очаквай много
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

утре колко часа последно? 9:30ч. ли? на петролната база Днес мноо бегачки вееееее чак страх ме хвана и си тръгнахме :P ама най ме изкефи оная мадама като носеше оная траба кривата и я прибра в онова нещо червеното с надпис "понтиак" хахахахаха омалях да се смея малии

Коментар

там сяка вечер са от бегачка нагоре, тъй че да не ти прави впечталение много много
                    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Прекалено много киселяци гледащи лошо се събраха днес на Петрола.Всички караха Драгстери с по 1000++++ коня под капаците. Всички бяха 90 кила чиста мускулна маса! Във всеки един имаше по 2 литра кръв в очите.А-у искам и аз драгстер, искам и аз неон...искам и аз бас каса с размерите на тоалетната ми...искам и аз фарове левия да сабаря самолети а десния да търси охлюви...искам и аз да мириша на мъШ...искам и аз да съм тръгнал по домашни пликчета и да съм турбо гъзар....Искам да си купя... Опел

Коментар

coolboby написа:
                        Прекалено много киселяци гледащи лошо се събраха днес на Петрола.Всички караха Драгстери с по 1000++++ коня под капаците. Всички бяха 90 кила чиста мускулна маса! Във всеки един имаше по 2 литра кръв в очите.А-у искам и аз драгстер, искам и аз неон...искам и аз бас каса с размерите на тоалетната ми...искам и аз фарове левия да сабаря самолети а десния да търси охлюви...искам и аз да мириша на мъШ...искам и аз да съм тръгнал по домашни пликчета и да съм турбо гъзар....Искам да си купя... Опел
                        хахаххахаха! сцепи! ама така си е нее лесно да гледаш от подмишмицата си лошо имам чувството че 98,5% от посетителите които бяха имат грабначо изкривяване в посока скоростния лост

Коментар

Боби ти не си за Земеделския земи стани Поет или Творец ,Както разбрахме сички , момчетата бяха с проблеми С кръста и дискупатийте за това гледаха така лошо
                          dEv # LiFe sTyLe

Коментар

хаха ти защото не си виждал мен ... с браво в краката и с 150 коня в душата .. как ги валям на правата ! :P
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

амм момчета , викам да са съберем първо на стадиона и след тва една колона до петрола ? 9:30 стадион ?роска, брат заради ремонтите по дъното Андрей каза 35лв
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

последно тая вечер ще се събираме ли или не? айде бе големи мързели,няма кой едо мнение да напише,па даже и за спама само....аз съм навитак,макар да ми е късно 21,30 ма за простотията ше дойда,пък и Митака оправиха с колегата му стартера ми и сега да се похваля тъкмо като цигане с бяло дупе
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X