Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

еее стиа Уе ако ще е петрола да е към 23:30 :D тугас е пълно а и аз тогава мога само навити за четвъртък или утре по късноте часове ?
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Иво,стига бре,а ний старците в 23 часа като сме по леглата кво да кажем
      ex.Мареа ТД100

Коментар

Дайте някъв нормален час и място. На Петрола е пълно със състезатели, не ми е мястото там поне на мен!Последния път като правех дължини на Петрола вечерта не приключи много добре.

Коментар

21:00 по добре ....!!!
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Търновци да очкаваме ли присъствие ? за Дряново и този път преспиването е задължително!
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Коста, ще го умуваме.Аз лично няма да спя там! За 10 минути съм си в Търново, също така и не пия алкохол

Коментар

van_dal написа:
                Хмм това е интересна оферта, ще помислим, но то май няма много време за организиране. Ако е хубаво времето може да разпънем по някоя палатка. Ама честно казано ако ще ходим както предния път на Люляците само за 2-3 часа май не ми се занимава, то не е ли да останем да се накълвем.
                Мдаааааааааааа,ако ша ми стоити пак кат миналия път 40мин.,по-добре ич не идвайти!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Значи за днес се отменя , така ли да го разбирам Все пак трябва подобаващо да изпратим Иво
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

е ся яко имате ангажименти няма проблеми аз ще ви досаждам и от Русе :P просто ако за утре има навитаци може се саберем набързо
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

никой нищо не казва тъй,че и да има нещо тая вечер или утре мен ме няма
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                        никой нищо не казва тъй,че и да има нещо тая вечер или утре мен ме няма
                        Ами май няма да е днес , че Иво зает , а нали трябва да го изпратим , че няма да го виждаме известно време Боби , води тези двечките
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

uBoy написа:
                          е ся яко имате ангажименти няма проблеми аз ще ви досаждам и от Русе :P просто ако за утре има навитаци може се саберем набързо
                          ивооо кви пари .. ?! кво стана цял месец с това дъно .. ?! :PПС: за дряново може и аз да дойда ако оправя фифи-то до тогас .. май другата седмица ще се почва да се разпилява и до края на седмицата се надявам да бръмкамм насам натам с 2000 оборотааа :P тамън ще мога да си правя гонки с ДОБО до 2000о борота
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Довечера???

Коментар

Ако на тоя сбирка На Дряново мислят да ходят хора за ХимеоТерапииии или Санаториум Мен не ме Търсете ... аАА Роска Да ми яДеш Главтта )))
                              dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Както гледам май ша е друг ден
                                dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Working...
                                X