Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само ни трябва шофер , който не пие , че ако подправките са в повече, ще трябва да гасим пожара Та ... откъде да си купя тройник за чистачките Моя тече като лейка Митак , оня чичка при Колев пак не искаше да ме пуска нещо , имало било пак някаква аномалия със спирачките , но като казах кой я е правил и ми би печата Фиат .... сменяш , а проблема си остава :D
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

може да идем ама тря да сме пак цялата група от Търново и да спиммм и да са напииииммм и да са праим на майМуууни ... е за Мен е Сигорно де ))) и искам да има по голям паркинкк ,че както подочух Миката тря да си сменя гумите и Аз. да ги остаим неидее.... Сашката тря да доди с Темпрата ,че да я натварим с гумиии .....
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Аз няма да пия, аз съм шофер! Събирам по 5лева на чифт черва

Коментар

Хмм това е интересна оферта, ще помислим, но то май няма много време за организиране. Ако е хубаво времето може да разпънем по някоя палатка. Ама честно казано ако ще ходим както предния път на Люляците само за 2-3 часа май не ми се занимава, то не е ли да останем да се накълвем.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ей тая среща ще е яка ама аз точно тея дни ще се връщам от Русе и няма да мога да дойда Роска .. дъното ти е готово колегата го орпав, само незнам кви пари ще даде АндрейДобо .. да е гузно ми е , късно разбрах че сте се събрали народ и ся ми са излиза че петака отлирам на Русе
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

то сега с газовата няма мн място за гуми, ама пак ще намерим (ако смъкна седалките отзад) и аз имам желание за тая среща(тъкмо е близо) , но ще видим , дотогава има време ...за каското не е лошо човек да има ... и аз знам че трябва да имаш аларма ..... ще чакаме развитие по темата , тъкмо да знаят и непросветените как седят нещата.смисал колко пари си дал , в коя агенция и така....
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

uBoy написа:
                ей тая среща ще е яка ама аз точно тея дни ще се връщам от Русе и няма да мога да дойда Роска .. дъното ти е готово колегата го орпав, само незнам кви пари ще даде АндрейДобо .. да е гузно ми е , късно разбрах че сте се събрали народ и ся ми са излиза че петака отлирам на Русе
                стига е брат аз зарад него .. си купих нов комп веееееееееееееееее ...
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Боби: имаш ли "D-E" категория че като гледам за збирката ще ти трябва автобус че да ни возиш :DКой е зарибен утре вечер 20:30ч. да праим збирка а?

Коментар

SilenceR написа:
                    то сега с газовата няма мн място за гуми, ама пак ще намерим (ако смъкна седалките отзад) и аз имам желание за тая среща(тъкмо е близо) , но ще видим , дотогава има време ...за каското не е лошо човек да има ... и аз знам че трябва да имаш аларма ..... ще чакаме развитие по темата , тъкмо да знаят и непросветените как седят нещата.смисал колко пари си дал , в коя агенция и така....
                    Отпада засега идеята за каско...иска ми се много,но голямо дърво със заплатите и се чудя как ще смогна месеца сега,за каско изобщо идеята умре Ама нищо занапред ще мислим пак...засега може да вложа някой лев до месец два в една аларма,колкото да я вържа с централното,че писна ...изтърка се тоя ключ да го връткам затуй поне засега да я заключвам от разстояние,пък занапред и едно каско да ми е мирна главата,че много малоумник се навъдил напоследък по улиците
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

JacK`DanielS написа:
                      Боби: имаш ли "D-E" категория че като гледам за збирката ще ти трябва автобус че да ни возиш :DКой е зарибен утре вечер 20:30ч. да праим збирка а?
                      митаче ее , голям пауър си му бутнал отдоле на това лошото пунто брее :D голям звук ей ,, добо може само да те гони по житата.. :P

Коментар

и мене ме кефи звъка ся остава и една клапа да му сложа и готово хахахах. Питам кой е зарибен да праим збирка утре вечер 20:30ч. на Петрола?!?!?айде стига сте мислили таквиЗс :D

Коментар

може може,ше видим утре,доста скатавки станаха,ако утре не забравя,няма да съм от тях :D
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            и мене ме кефи звъка ся остава и една клапа да му сложа и готово хахахах. Питам кой е зарибен да праим збирка утре вечер 20:30ч. на Петрола?!?!?айде стига сте мислили таквиЗс :D
                            даже може и по късно да хванем вълната от рейсъри ... , баа тая вечер нямаше място като да погледнеш смятай за колко паплач си говорим :P

Коментар

ако има място и за една ланчия (червена със син заден капак) идвам и аз колеги довечера на петрол

Коментар

go6o_vt написа:
                                ако има място и за една ланчия (червена със син заден капак) идвам и аз колеги довечера на петрол
                                добре си дошъл!тая вечер минах тактично покрай петрола викам някой ще се закачи да праим ластика ама никой не клъвна само гледаха лошо през рамо. Естествено колегата The Biggy беше там както винаги РАЦЕРИ

Коментар

Working...
                                X