Само ни трябва шофер , който не пие , че ако подправките са в повече, ще трябва да гасим пожара Та ... откъде да си купя тройник за чистачките Моя тече като лейка Митак , оня чичка при Колев пак не искаше да ме пуска нещо , имало било пак някаква аномалия със спирачките , но като казах кой я е правил и ми би печата Фиат .... сменяш , а проблема си остава :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
може да идем ама тря да сме пак цялата група от Търново и да спиммм и да са напииииммм и да са праим на майМуууни ... е за Мен е Сигорно де ))) и искам да има по голям паркинкк ,че както подочух Миката тря да си сменя гумите и Аз. да ги остаим неидее.... Сашката тря да доди с Темпрата ,че да я натварим с гумиии .....dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
Хмм това е интересна оферта, ще помислим, но то май няма много време за организиране. Ако е хубаво времето може да разпънем по някоя палатка. Ама честно казано ако ще ходим както предния път на Люляците само за 2-3 часа май не ми се занимава, то не е ли да останем да се накълвем.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
ей тая среща ще е яка ама аз точно тея дни ще се връщам от Русе и няма да мога да дойда Роска .. дъното ти е готово колегата го орпав, само незнам кви пари ще даде АндрейДобо .. да е гузно ми е , късно разбрах че сте се събрали народ и ся ми са излиза че петака отлирам на РусеПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
то сега с газовата няма мн място за гуми, ама пак ще намерим (ако смъкна седалките отзад) и аз имам желание за тая среща(тъкмо е близо) , но ще видим , дотогава има време ...за каското не е лошо човек да има ... и аз знам че трябва да имаш аларма ..... ще чакаме развитие по темата , тъкмо да знаят и непросветените как седят нещата.смисал колко пари си дал , в коя агенция и така....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
uBoy написа:ей тая среща ще е яка ама аз точно тея дни ще се връщам от Русе и няма да мога да дойда Роска .. дъното ти е готово колегата го орпав, само незнам кви пари ще даде АндрейДобо .. да е гузно ми е , късно разбрах че сте се събрали народ и ся ми са излиза че петака отлирам на РусеГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
SilenceR написа:то сега с газовата няма мн място за гуми, ама пак ще намерим (ако смъкна седалките отзад) и аз имам желание за тая среща(тъкмо е близо) , но ще видим , дотогава има време ...за каското не е лошо човек да има ... и аз знам че трябва да имаш аларма ..... ще чакаме развитие по темата , тъкмо да знаят и непросветените как седят нещата.смисал колко пари си дал , в коя агенция и така....ex.Мареа ТД100
Коментар
-
JacK`DanielS написа:Боби: имаш ли "D-E" категория че като гледам за збирката ще ти трябва автобус че да ни возиш :DКой е зарибен утре вечер 20:30ч. да праим збирка а?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
JacK`DanielS написа:и мене ме кефи звъка ся остава и една клапа да му сложа и готово хахахах. Питам кой е зарибен да праим збирка утре вечер 20:30ч. на Петрола?!?!?айде стига сте мислили таквиЗс :DГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
go6o_vt написа:ако има място и за една ланчия (червена със син заден капак) идвам и аз колеги довечера на петрол
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар