той и Митака още първия път като го чу и отсече ,че е това,но не го правеше толкова често...сега обаче зачести и много ме изнервя,затова ще му я карам да похарча някой лев :D че не е хубаво да имам пари в себе си,бързо потъват в някоя "дупка"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
uBoy написа:JacK`DanielS написа:s00rry написа:uBoy написа:някой навитак през седмицата за среша ?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
колеги я да ви питам ,който има каско къде го е слючвал ,при какви условия,за каква сума,изобщо искам да знам всичко за този вид застраховка,който се убедих след случките със служебната кола е огромно удобство и може да спести много нерви и пари! Знам,че за пълно трябва и аларма да имам(или греша,защото служебните кочини нямат аларма а имат каско) и къде мога да сложа една елементарна аларма,колкото да я вържа със централното...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Миналата година беше в Уника и нямах оплаквания , но като дойде време за подновяване се оказа , че вече не е изгодно за автомобили над 10г при тях . Тази година е в ХДИ , офиса се намира до банка Хеброс , нямам впечатления още , не искам и да имам :D И на двете места не са ми искали аларма , но това важи за застраховка до 3 000 лв .Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
мойта бричка е оценена в алианц за 5100, и до сега нямал съм оплаквания имах 1.. 2 инцидента с бронята и на втория ми дадоха 100 лв за една пукнатина ... значи цялата сума е към 320 ли беше колко беше май 4 вноски по 82 ли нещо такова но не прави грешката да си правиш каско на разсрочено плащане , смисъл например напилееш капак калник. фарове .. (недай си боже да не се случва на никой ! ) и си внесал 2 вноски или 160 лв примерно казано оженката на щетата ти е 700 лв и няма да получиш 700 лв ами 700-останалата сума от каското която трябва да довнесеш , или инак казано ако си одракаш бронята и искаш да ти платят и ти имаш да им даваш две вноски ще си присднат сумата както стана при мен и с други думи чрез щети по колата ще си плащаш каското :PГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
значи това е практика,всмисъл трябва да си платил каското докрай,за да може да ползваш щета!!! Това го знам от служебната,но нямаш ли право на доверен сервиз или не си искал да ползвал такъв,че пари е трябвало да ти дават...а не разбрах алармата задължителна ли е или не? Защото аз знам,че е,но за служебните имат пълно каксо,но са без алармаex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар