Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аре бе рокери кой ще иде днес?
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Me, myself & I

Коментар

аз незнам(най-вероятно не) , фалита ме е ударил яко , няма бенз , няма и газ.
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ще има или няма да има среща? Ако още един каже, че няма да идва и аз няма да идвам

Коментар

ам то ако ще сме 2ма човека .. и аз съм пас
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Хайде, казвайте!

Коментар

Аре де нали Митака, Боби, Иво, Теодор къде е тоз оня и онези другите

Коментар

Ванка, ти ще идваш нали?

Коментар

аз ще дойда,само дано не ми намерят работа,че ми писна от дежурства в неделя
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

аз земам Роската и идваме..... аиде Младен Сашо и Тилллдор да идат да не се праят на инт
                      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Айде не се почесвайте, някой да мине да вземе Сашо или аз да взема да го мина SilenceR аз незнам(най-вероятно не) , фалита ме е ударил яко , няма бенз , няма и газ. ShockedЕй Боби не може ли да те земе, нали сте комшии там по ^-ка

Коментар

и аз съм на линия !!! айде бе нерези знаете ли ква криза ша ви дам ? росине ти като ти се прееба колата се разболя айде хващай 2-ката и идвай аз съм на линя пак да кажа

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            и аз съм на линия !!! айде бе нерези знаете ли ква криза ша ви дам ? росине ти като ти се прееба колата се разболя айде хващай 2-ката и идвай аз съм на линя пак да кажа
                            аз по друга линия ще осъствам .. :P
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Митак,тия дни трябва докато имам пари да ти я докарам да я видиш щото ми писна с това стържене като пали... Но първо да питам възможно ли е да прави тоя номер заради акумулатора(доста малък е за дизел) или няма начин да е от това...ако не е от това,че акумулатора е по-малък стартов ток,направо тая седмица ще ти я докарам като имам време ,че така не се търпи,а идва зима
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                                Митак,тия дни трябва докато имам пари да ти я докарам да я видиш щото ми писна с това стържене като пали... Но първо да питам възможно ли е да прави тоя номер заради акумулатора(доста малък е за дизел) или няма начин да е от това...ако не е от това,че акумулатора е по-малък стартов ток,направо тая седмица ще ти я докарам като имам време ,че така не се търпи,а идва зима
                                Стърженето сигурно е от муфата за свободния ход на стартера/бендикса/.Пишете какво се е оказало после.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X