Аре бе рокери кой ще иде днес?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Айде не се почесвайте, някой да мине да вземе Сашо или аз да взема да го мина SilenceR аз незнам(най-вероятно не) , фалита ме е ударил яко , няма бенз , няма и газ. ShockedЕй Боби не може ли да те земе, нали сте комшии там по ^-ка--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Митак,тия дни трябва докато имам пари да ти я докарам да я видиш щото ми писна с това стържене като пали... Но първо да питам възможно ли е да прави тоя номер заради акумулатора(доста малък е за дизел) или няма начин да е от това...ако не е от това,че акумулатора е по-малък стартов ток,направо тая седмица ще ти я докарам като имам време ,че така не се търпи,а идва зимаex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Митак,тия дни трябва докато имам пари да ти я докарам да я видиш щото ми писна с това стържене като пали... Но първо да питам възможно ли е да прави тоя номер заради акумулатора(доста малък е за дизел) или няма начин да е от това...ако не е от това,че акумулатора е по-малък стартов ток,направо тая седмица ще ти я докарам като имам време ,че така не се търпи,а идва зимаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар