здравейте колеги от в.т. аз съм георги той колегата RoMeO_156_GTA ме познава трябва някои ден да доида на някоя сбирка да се запознаем(нз дали има значение че карам ланчия делта) даже можа да се я виждали из града една червена със син капак отзад
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
go6o_vt написа:здравейте колеги от в.т. аз съм георги той колегата RoMeO_156_GTA ме познава трябва някои ден да доида на някоя сбирка да се запознаем(нз дали има значение че карам ланчия делта) даже можа да се я виждали из града една червена със син капак отзадГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
go6o_vt написа:здравейте колеги от в.т. аз съм георги той колегата RoMeO_156_GTA ме познава трябва някои ден да доида на някоя сбирка да се запознаем(нз дали има значение че карам ланчия делта) даже можа да се я виждали из града една червена със син капак отзадFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
s00rry написа:d0b0 написа:алоха.....момчетааа.....ко стана с джантите .....FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
d0b0 написа:както гледам никои няа да ходи ..... се пак има МОТО САБОТ таиче ша си седим в Търново ,а я да земим да се организираме за Неделя да сме ФуЛЛ састаф !FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
d0b0 написа:coolboby да земиш да махниш това невероятно дупе ,че вече го гледам от 30 мин ..че да не се изкривя нещо !!!FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:d0b0 написа:coolboby да земиш да махниш това невероятно дупе ,че вече го гледам от 30 мин ..че да не се изкривя нещо !!!ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:popara801 написа:d0b0 написа:coolboby да земиш да махниш това невероятно дупе ,че вече го гледам от 30 мин ..че да не се изкривя нещо !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар