Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здравейте колеги от в.т. аз съм георги той колегата RoMeO_156_GTA ме познава трябва някои ден да доида на някоя сбирка да се запознаем(нз дали има значение че карам ланчия делта) даже можа да се я виждали из града една червена със син капак отзад

Коментар

go6o_vt написа:
      здравейте колеги от в.т. аз съм георги той колегата RoMeO_156_GTA ме познава трябва някои ден да доида на някоя сбирка да се запознаем(нз дали има значение че карам ланчия делта) даже можа да се я виждали из града една червена със син капак отзад
      ами колега заповядай , няма значение какво караш важното е да си там , срещите са неделя от 19ч на стадиона до вход ивайло ! общо взето там има хора от всички звена на обществеността и доста си помагаме от механици от интернет маниаци :P
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

алоха.....момчетааа.....ко стана с джантите .....
        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
          ми кво да става продавам ги на лизингова система 4 4 2 ..., 4 вноски по 100., през 1вото 3 месечие след туй 4 по 50 и 2 по 25 лв !! и получаваш бонус сламки за кока- кола :P

Коментар

здрасти колега ще се радваме да ни посетиш и да се запизнаем @go6o_vt Роска ауе туи твойто дъно, колегата още не го е зяпал.. няма време , все го юркат на някаде
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
              здрасти колега ще се радваме да ни посетиш и да се запизнаем @go6o_vt Роска ауе туи твойто дъно, колегата още не го е зяпал.. няма време , все го юркат на някаде
              ахх , ам дано имат тиме .. аз мислех че си ме забравил :P

Коментар

go6o_vt написа:
                Добре дошъл си :P Само следи темата , дали ще има сбирка П.С. Утре някой ще се пуска ли на тракдей-а в Калояново
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

s00rry написа:
                  d0b0 написа:
                  ми кво да става продавам ги на лизингова система 4 4 2 ..., 4 вноски по 100., през 1вото 3 месечие след туй 4 по 50 и 2 по 25 лв !! и получаваш бонус сламки за кока- кола :P
                  Тая система ме кефи и сигурно ще продава яко.Трябва да я пробвам и Аз за моето старо-ново браво.Мерси за идеята,а между другото колко коли ще ходите утре на мероприятието,а?
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

както гледам никои няа да ходи ..... се пак има МОТО САБОТ таиче ша си седим в Търново ,а я да земим да се организираме за Неделя да сме ФуЛЛ састаф !
                    dEv # LiFe sTyLe

Коментар

d0b0 написа:
                      както гледам никои няа да ходи ..... се пак има МОТО САБОТ таиче ша си седим в Търново ,а я да земим да се организираме за Неделя да сме ФуЛЛ састаф !
                      Абе тва представяне от страна на Боби мисля,че беше момчето много ми се ходи особенно утре когато ще ви гостуват БТР пък ще има и стрийптиз ама кво да се прай?Няма да има парички за всички изкушения.Дано да спечелите моторчето,че да почерпите другия път,като се видиме.Аре до скоро.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Не можах да разбера какво стана въпрос за мен. Съжалявам, но съм нокаут!!!

Коментар

coolboby да земиш да махниш това невероятно дупе ,че вече го гледам от 30 мин ..че да не се изкривя нещо !!!
                          dEv # LiFe sTyLe

Коментар

d0b0 написа:
                            coolboby да земиш да махниш това невероятно дупе ,че вече го гледам от 30 мин ..че да не се изкривя нещо !!!
                            Абе тва дупе е направо като хипнотизиране.като го загледам и ми се замайва акъла дето го нема.хахаха :D
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                              d0b0 написа:
                              Абе тва дупе е направо като хипнотизиране.като го загледам и ми се замайва акъла дето го нема.хахаха :D
                              колеги от ся нататък ще сте май по без мен ! до като не го оправя мойто фифи

Коментар

s00rry написа:
                                popara801 написа:
                                d0b0 написа:
                                колеги от ся нататък ще сте май по без мен ! до като не го оправя мойто фифи
                                що бе батка? ша мина да те зема или да зема да те мина кое предпочиташ? аз да се похваля днес си направих права генерация само задно гърне остана, опосках черньо

Коментар

Working...
                                X