Митак,сутрин към 8...8 и нещо има ли някой в сервиза,да минем в петък да оставим на брат ми кочината? Кога отваряте сутрин? Бях те питал преди време,но като ми е слаб харда :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
paralesa написа:Митак,сутрин към 8...8 и нещо има ли някой в сервиза,да минем в петък да оставим на брат ми кочината? Кога отваряте сутрин? Бях те питал преди време,но като ми е слаб харда :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
JacK`DanielS написа:Сашо няма файда от моргата. като си ги вземеш от там и след месец ще се разхлопат и кел файда. така че посабери малко кеш и ще си чисто нов!Боби: да при колев съм най доволен и няма заяждания нито нищо. мноо са пеканиCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
митак имате ли горе скоби за зацепване на 5-така .. ?! че нали ремъка се зацепва със спец. скоба дето я имали само 2ма човека .. единия бил тоя горе в фиат сервиза .. ?! я кажете там разбират ли нещо от фиатки или .. ?1 или другия бил тоя долу до изчислителния център ма там отпада всячески .. щото дан съм мазохист !ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:митак имате ли горе скоби за зацепване на 5-така .. ?! че нали ремъка се зацепва със спец. скоба дето я имали само 2ма човека .. единия бил тоя горе в фиат сервиза .. ?! я кажете там разбират ли нещо от фиатки или .. ?1 или другия бил тоя долу до изчислителния център ма там отпада всячески .. щото дан съм мазохист !
Коментар
-
JacK`DanielS написа:s00rry написа:митак имате ли горе скоби за зацепване на 5-така .. ?! че нали ремъка се зацепва със спец. скоба дето я имали само 2ма човека .. единия бил тоя горе в фиат сервиза .. ?! я кажете там разбират ли нещо от фиатки или .. ?1 или другия бил тоя долу до изчислителния център ма там отпада всячески .. щото дан съм мазохист !ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар