Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Митак,сутрин към 8...8 и нещо има ли някой в сервиза,да минем в петък да оставим на брат ми кочината? Кога отваряте сутрин? Бях те питал преди време,но като ми е слаб харда :D
    ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
      Митак,сутрин към 8...8 и нещо има ли някой в сервиза,да минем в петък да оставим на брат ми кочината? Кога отваряте сутрин? Бях те питал преди време,но като ми е слаб харда :D
      да не би брат ти да си е купил кола?един колега ми каза, че негов познат си продава рено лагуна.газ/бензин , незнам коя година е и какви екстри има.и парите също ги забравих колко са ? ако имате интерес може да чукнем една среща да видите колата.... а Митак има ли файда да си търся носачи от някоя морга.по-евтино ли ще дойде или?малко зор ще ми дойде да си взема 2 чисто нови ... 150 лв.пък и за работа още...
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Той брат ми отдавна има вектрата,но си търси друга...първом обаче съм му каза,да оправи тази и да реши ще я продава ли или не и ако я продаде тогава да почва наистина да търси...тъй,че засега ще прави тази!
        ex.Мареа ТД100

Коментар

гумите не се регенерат ако искаш боби мога да ти ги доне са на някои среща да ги видиш ...
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

аиде на Джантите.... с 4 гуми бонос ..... ....
            dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Пичове , къде минавате на преглед :D (без заяждания) . При Колев (Киата) ли
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

http://vbox7.com/play:08829d0e
                dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Сашо няма файда от моргата. като си ги вземеш от там и след месец ще се разхлопат и кел файда. така че посабери малко кеш и ще си чисто нов!Боби: да при колев съм най доволен и няма заяждания нито нищо. мноо са пекани

Коментар

JacK`DanielS написа:
                    Боби: да при колев съм най доволен и няма заяждания нито нищо. мноо са пекани
                    Боби и аз съм чувал хубави работи за Колев , така че минавай ахахаххаха

Коментар

Приятно ми е, казвам се Теодор!

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        Сашо няма файда от моргата. като си ги вземеш от там и след месец ще се разхлопат и кел файда. така че посабери малко кеш и ще си чисто нов!Боби: да при колев съм най доволен и няма заяждания нито нищо. мноо са пекани
                        добре ще го имам впредвид.ама трябва да намина да видите точно какво ще трябва да се купува да знам колко кинта да събирам...щото имаше и някви други разбити тампони и т.н.
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

coolboby написа:
                          Приятно ми е, казвам се Теодор!
                          На Митака погледа май наистина се задържа само на аватара Edit (14:30) - днес направихме една мини Пунто сбирка при Митака с chandler на тема спирачна система При Колев били лоши , по-точно намусения чичка

Коментар

митак имате ли горе скоби за зацепване на 5-така .. ?! че нали ремъка се зацепва със спец. скоба дето я имали само 2ма човека .. единия бил тоя горе в фиат сервиза .. ?! я кажете там разбират ли нещо от фиатки или .. ?1 или другия бил тоя долу до изчислителния център ма там отпада всячески .. щото дан съм мазохист !
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                              митак имате ли горе скоби за зацепване на 5-така .. ?! че нали ремъка се зацепва със спец. скоба дето я имали само 2ма човека .. единия бил тоя горе в фиат сервиза .. ?! я кажете там разбират ли нещо от фиатки или .. ?1 или другия бил тоя долу до изчислителния център ма там отпада всячески .. щото дан съм мазохист !
                              че какво му е сложното на 5-така? тия скоби са за да харчиш пари. всеки един дето си разбира от работата и зане какво прави нему трябват такива инструменти. само в краен случей! но попринцип имаме скоби за всички италянски автомобили.

Коментар

JacK`DanielS написа:
                                s00rry написа:
                                че какво му е сложното на 5-така? тия скоби са за да харчиш пари. всеки един дето си разбира от работата и зане какво прави нему трябват такива инструменти. само в краен случей! но попринцип имаме скоби за всички италянски автомобили.
                                да е митак ясно ... , ама вчера поразпитвах и така ми казахаа :P
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X