Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да да да да точно така .... а моите думи бяха ае Митак ела да видиш тука нещо ми е мн ласкаво не тря ли да има нещо "а то няа болтове " !
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

аз като ви разпраятм че тря да си сменя двигателя с 2.0в 20в турбоо
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

s00rry написа:
        незнам колеги но бях покъртен на път за вкъщи от следната гледка до кафе МАКС ! та ... един симсон натоварен с един голям чичко и една въз дибела лелка отзад са кикерчи и пресичат улица и към полтава пърпорят и зад тях 7- 8 до 10 песа търтят лаят и се хварлят по дебеланката тя маха крачоли и ще се да обърне симито и псува тежко а чичкото .. сръчка симсонката с една надолу .. тя що не издахна с последния биелен удар . ! ама да те гонят 10 песа не е лесно :D
        Е шо не ги снима бе звучи култово :D Ей сега една 7-ца изправи завоя долу преди моста на Чолаковци, добре се беше уцепил баровеца.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

кво правите бе туристи ? аз пристигнах вече (преди половин час си дойдох) :D ей това газта голяма далавера.със 40 лв 520 км минах неделята кво ще правим?бтв, ще нося стикерите , който иска да заповяда в неделята на стадиона.
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

van_dal написа:
            s00rry написа:
            незнам колеги но бях покъртен на път за вкъщи от следната гледка до кафе МАКС ! та ... един симсон натоварен с един голям чичко и една въз дибела лелка отзад са кикерчи и пресичат улица и към полтава пърпорят и зад тях 7- 8 до 10 песа търтят лаят и се хварлят по дебеланката тя маха крачоли и ще се да обърне симито и псува тежко а чичкото .. сръчка симсонката с една надолу .. тя що не издахна с последния биелен удар . ! ама да те гонят 10 песа не е лесно :D
            Е шо не ги снима бе звучи култово :D Ей сега една 7-ца изправи завоя долу преди моста на Чолаковци, добре се беше уцепил баровеца.
            Ехеее..вие ако знаете на моста в Чолаковци какво кино съм гледала..почти всеки ден скивам от терасата някакви Шумахери..че и веднъж един камион се беше гътнал там
            животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

A че ти в Чолаковци ли живееш и защо не идваш по срещите? Абе офиса ми е точно преди завоя, но рядко се вижда сеир на този завой, поне това ми е сефте случай да сваря колата на мястото, иначе само виждам огънатата мантинела. Добре, че на завоя не еидвала друга кола, иначе идиота щеше да ги помели, ако не беше стълба щеше да е наловил рибка

Коментар

Добо, дай си телефонния номер на ЛС

Коментар

Добо къде е заминал на море ? на кой курорт ?.... ко става ба , нещо сте мн мълчаливи ми се струва... ???
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

http://vbox7.com/play:982a70a7 Ко прави Марейката ?

Коментар

van_dal написа:
                      A че ти в Чолаковци ли живееш и защо не идваш по срещите? Абе офиса ми е точно преди завоя, но рядко се вижда сеир на този завой, поне това ми е сефте случай да сваря колата на мястото, иначе само виждам огънатата мантинела. Добре, че на завоя не еидвала друга кола, иначе идиота щеше да ги помели, ако не беше стълба щеше да е наловил рибка
                      Преди някой и друг месец беше..две коли се зацепили на моста..и гледам някви пушилки..голям сеир падна тогава и разбира се, целият квартал се изсипа да позяпа малко кино без пари..те така..по-често се заглеждай и няма начин да изпуснеш неправилно изпреварване, някой поздрав на "мама" или някои пишман риболовци, скочили в Янтра
                      животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

обевявам денят заразработки ОТКРИТ ! :P
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Разработки ли? Какво ще разработваме, като си почнал да вземеш да ми разработиш един терморегулатор

Коментар

Днес среща?

Коментар

Ако има зарибени съм там :P
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

мислех,че няма да имам желание за днес,но като споменахте,ако се съберем ще дойда,тъкмо да поизведа малко кораба,че до днес цяла седмица не бях я палил
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X