да да да да точно така .... а моите думи бяха ае Митак ела да видиш тука нещо ми е мн ласкаво не тря ли да има нещо "а то няа болтове " !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
s00rry написа:незнам колеги но бях покъртен на път за вкъщи от следната гледка до кафе МАКС ! та ... един симсон натоварен с един голям чичко и една въз дибела лелка отзад са кикерчи и пресичат улица и към полтава пърпорят и зад тях 7- 8 до 10 песа търтят лаят и се хварлят по дебеланката тя маха крачоли и ще се да обърне симито и псува тежко а чичкото .. сръчка симсонката с една надолу .. тя що не издахна с последния биелен удар . ! ама да те гонят 10 песа не е лесно :D--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:s00rry написа:незнам колеги но бях покъртен на път за вкъщи от следната гледка до кафе МАКС ! та ... един симсон натоварен с един голям чичко и една въз дибела лелка отзад са кикерчи и пресичат улица и към полтава пърпорят и зад тях 7- 8 до 10 песа търтят лаят и се хварлят по дебеланката тя маха крачоли и ще се да обърне симито и псува тежко а чичкото .. сръчка симсонката с една надолу .. тя що не издахна с последния биелен удар . ! ама да те гонят 10 песа не е лесно :Dживотът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
A че ти в Чолаковци ли живееш и защо не идваш по срещите? Абе офиса ми е точно преди завоя, но рядко се вижда сеир на този завой, поне това ми е сефте случай да сваря колата на мястото, иначе само виждам огънатата мантинела. Добре, че на завоя не еидвала друга кола, иначе идиота щеше да ги помели, ако не беше стълба щеше да е наловил рибка--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:A че ти в Чолаковци ли живееш и защо не идваш по срещите? Абе офиса ми е точно преди завоя, но рядко се вижда сеир на този завой, поне това ми е сефте случай да сваря колата на мястото, иначе само виждам огънатата мантинела. Добре, че на завоя не еидвала друга кола, иначе идиота щеше да ги помели, ако не беше стълба щеше да е наловил рибкаживотът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар