Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трака като разпардяна!Що си мисля, че при Lancia има 2.4 ТДПС: Добро утро! Да ви попея малко?

Коментар

Боби ме отказа да я гледам Че кога си щял да ни попееш ако и посвириш покрай пеенето
      ex.Мареа ТД100

Коментар

Снощи то ко снощи..тая сутрин ..свирих с едно Е46 по завоите ПС: Погледа ми е много основен
        Прикачени файлове

Коментар

Боби пак се снимал прегръщайки мъже.... ама нищо то на пиян акъл не се брои
          ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
            ще намина аз през полтава значи да я видя...а туй,че е работна не е голям кахър,тя и моята е доста поохлузеха по корите в багажника,личи си,че е била ползвана за какво ли не :D ама не се кахъря за това,такива дреболии да са,не е кой знае какво
            аа значи ако е тая на полтавата .. я знам и нея ама не е за тая която говорех по горе :P
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

coolboby написа:
              Снощи то ко снощи..тая сутрин ..свирих с едно Е46 по завоите ПС: Погледа ми е много основен
              с тоя се прегръщаш с оня се целуваш хм... малко си самнителен шегувам се!

Коментар

алоооо какаооо бич д0бкУ престигааааа .......момчета аз заминавам на море таиче тая седмица няа да можен да се видим ...надявам се каго се варна да напраим една изванредна среща че да се видим по биричкааа ...... а Митак дано да ми като талисман ....даже мисля да мУ напрая дупка и да го окача ... и пак мн БЛАГОДАРЯ
                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                  алоооо какаооо бич д0бкУ престигааааа .......момчета аз заминавам на море таиче тая седмица няа да можен да се видим ...надявам се каго се варна да напраим една изванредна среща че да се видим по биричкааа ...... а Митак дано да ми като талисман ....даже мисля да мУ напрая дупка и да го окача ... и пак мн БЛАГОДАРЯ
                  споко пич айде лек път и по кротко

Коментар

аз съм я виждал на живо доста пъти, и май забележките не са малко. точно като работна кола изглежда. ако не се лъжа де, ама май снимките са стари ... абе двигателя и всички врътки ако й работят, другото не е важно. за тез пари винаги може после да се вложат още по външния вид. а и е дизелов самолет ама май потраква доста, аз не разбирам.
                    Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                    Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

майната и на таз кола,брата и без друго няма пара и не е решил как да утика вехтата
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

Добо, какво толкова ти се е случило на колата, само с недомлъвки говорите!

Коментар

незнам колеги но бях покъртен на път за вкъщи от следната гледка до кафе МАКС ! та ... един симсон натоварен с един голям чичко и една въз дибела лелка отзад са кикерчи и пресичат улица и към полтава пърпорят и зад тях 7- 8 до 10 песа търтят лаят и се хварлят по дебеланката тя маха крачоли и ще се да обърне симито и псува тежко а чичкото .. сръчка симсонката с една надолу .. тя що не издахна с последния биелен удар . ! ама да те гонят 10 песа не е лесно :D
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Да обърне посоката на движение бе. Надолу!

Коментар

Честит рожден ден на "chapatiq" да си жив и здрав колега!!!

Коментар

coolboby написа:
                                Добо, какво толкова ти се е случило на колата, само с недомлъвки говорите!
                                аа нищо нищо скъсани болтове на тампона на двигателя счупен блок (ушенцето дето се хваща двигателя) добре че има подсигурителен тампон че иначе незнам какво щеше да стане и на всичкото отгоре ми се хвали че бил карал с 200 в това састояние ужас! добре че ми го показа да го видя. че иначе какволи щеше да стане ако беше се изсипал двигателя в движение а? щяхме да мачкаме каскети ако беше се случило с по восока скорост. него пожелавам на никои!

Коментар

Working...
                                X