Трака като разпардяна!Що си мисля, че при Lancia има 2.4 ТДПС: Добро утро! Да ви попея малко?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
paralesa написа:ще намина аз през полтава значи да я видя...а туй,че е работна не е голям кахър,тя и моята е доста поохлузеха по корите в багажника,личи си,че е била ползвана за какво ли не :D ама не се кахъря за това,такива дреболии да са,не е кой знае каквоГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
алоооо какаооо бич д0бкУ престигааааа .......момчета аз заминавам на море таиче тая седмица няа да можен да се видим ...надявам се каго се варна да напраим една изванредна среща че да се видим по биричкааа ...... а Митак дано да ми като талисман ....даже мисля да мУ напрая дупка и да го окача ... и пак мн БЛАГОДАРЯdEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
d0b0 написа:алоооо какаооо бич д0бкУ престигааааа .......момчета аз заминавам на море таиче тая седмица няа да можен да се видим ...надявам се каго се варна да напраим една изванредна среща че да се видим по биричкааа ...... а Митак дано да ми като талисман ....даже мисля да мУ напрая дупка и да го окача ... и пак мн БЛАГОДАРЯ
Коментар
-
аз съм я виждал на живо доста пъти, и май забележките не са малко. точно като работна кола изглежда. ако не се лъжа де, ама май снимките са стари ... абе двигателя и всички врътки ако й работят, другото не е важно. за тез пари винаги може после да се вложат още по външния вид. а и е дизелов самолет ама май потраква доста, аз не разбирам.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
незнам колеги но бях покъртен на път за вкъщи от следната гледка до кафе МАКС ! та ... един симсон натоварен с един голям чичко и една въз дибела лелка отзад са кикерчи и пресичат улица и към полтава пърпорят и зад тях 7- 8 до 10 песа търтят лаят и се хварлят по дебеланката тя маха крачоли и ще се да обърне симито и псува тежко а чичкото .. сръчка симсонката с една надолу .. тя що не издахна с последния биелен удар . ! ама да те гонят 10 песа не е лесно :DГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
coolboby написа:Добо, какво толкова ти се е случило на колата, само с недомлъвки говорите!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар