Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

paralesa написа:
    Росинееее,много бръмчиш,ако и вървеше толкова колкото ръмжи,равен нямаше да има тоя бравок
    ами бих ти казал че си върви доста прилично , :P просто не си се возил някой път може те повозя :D
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Dobo: как е бе самоубиец? ся лопа ли като преди? тцтцтцтцт ей ще те обия ей!!!

Коментар

Искам да благодаря на Митака,че спаси мен и колата ми .... "ша почерпя братле " а ся не лопа нито тропа сичко си му е маи добре )))
        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46224 митак да ли ша стани за мен?
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46224 митак да ли ша стани за мен?
            май няма мисял че твоите бяха по дълги. но ще проверя!

Коментар

JacK`DanielS написа:
              толкоз ли зле е била работата
              ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                JacK`DanielS написа:
                не нестава вапрос за ходова част. Неделя на збирката dobo ще покаже :P дано ти е като талисман :D :D :D :D

Коментар

момци,някой да е виждал това животно в действие ? http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...889&f1=details брат ми искаше мнение ,но на мен ми се види мноого съмнително на тая цена
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                    момци,някой да е виждал това животно в действие ? http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...889&f1=details брат ми искаше мнение ,но на мен ми се види мноого съмнително на тая цена
                    такива като почнат да пишат обяви ме изумяват! това е сигурно някой бивш фен на VW и оттам си знае TDI неразбраха ли че тия букви на VW са за благозвучие

Коментар

то туй да муй дет се вика ама ако се поразтърсиш повече от половината обяви са такива с буквички от половината немска азбука Като се сещам сега и моята като я намерих,беше по обява в мобилето и пишеше звучното ТДИ,за което след два часа като регнах във форума бях освиркан :P но това да и е-невеж собсвеник се пежалва,стига колата да е наред...като се замисля обаче той означението на колата и двигателя и не знае,това май говори достатъчно колко я е гледал тая количка...инъче има пшотенциал,хубав двигател-като параметри,кожа вожа,климатици ала бала,абе готино комби и цвета не е лош ама да видим брат ми първо ще успее ли да утика вехтата(вектрата) ,че да мисли за нещо друго насетне
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

Гледах я скоро в мобилето и ми грабна окото . Дали действително е читава за тези пари - само Митака може да каже , като я качи в сервиза :PПреди около година в автокъща Америка - Дебелец имаше една Мареа същия цвят и с кожа , ама дали е същата не гарантирам
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

paralesa написа:
                          JacK`DanielS написа:
                          брат това е май марията на един приател май нещо номера ми говори ма не съм мн сигурен , той има 2 3 коли и тази му е малко като работна ако е тя де :P инак е хубава :D
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

То пише в информацията че има малки забележки ама не са фатални :D впрочем тоя спира май на ул. Полтава малко след Еконт. Там съм го виждал тоя фиат :D

Коментар

ще намина аз през полтава значи да я видя...а туй,че е работна не е голям кахър,тя и моята е доста поохлузеха по корите в багажника,личи си,че е била ползвана за какво ли не :D ама не се кахъря за това,такива дреболии да са,не е кой знае какво
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Ооо Марейката изглежда доста добре за цената, ако успееш да му смънеш още някой лев, кожа-вожа, климактериуми, тва онова, лупичките отпред, абе заслужава си!
                                --Старата ръжда любов не хваща!--
                                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                                X