d0b0 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Няма мир спокойствие!Човек да се прибере рано, за да си поспи..и някакви мършави котки да се ебат под прозореца ти е вери фъни!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Хайде да се разменим за някоя неделя, всяка неделя шибаната църква бие камбаната от 7:30 до 8:30 с десетина минути почивка, остави че се будя направо изпадам в нервен шок, главата ми става като телевизор.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
До мен също има църква , ужасно е по празниците Вместо дърва , обикновенно ме събуждат разни баби , които си тупат килимите рано сутрин Не мога да разбера какъв кеф им доставя точно тогава . Над нас има бебе , което реве , та се къса , към 7 . Мразя си блока , всеки шум се чува . А и съм до детска градина - много е забавно Котките и кучетата са за специални случеиthe_biggy написа:че да и давам мойто за 1800 лв кат не е важен външния вид хахахаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
ko stava albancii :D Izvinqvamm se che pisha na taka ama sym v nqkva zala i nerazbrah kak se smenq ezik , vsichko probvah i nestava ko stava pri vas ni sys sasho si napekohme zadnicite , che toi daje i poizgorq :D gleam tuka imame nov chlen v foruma dano kato e vyrna da doide na sreshta da se zapoznaem :D aide chao ot nasПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Ми то да и дам Пунтича за 2к , пък разликата ще я заработи някак Сериозно , ако някой види , чуе , да казва--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
Мда черното Пунто е на Шереметя, но пак казвам не е първа хубост, пък е и грозна гледка, с часовник до километража Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 май единствената му екстра беше централно, абе може да му се смъкне цената яко стига да имаш пари кеш.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар