Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

d0b0 написа:
    Митак няа да мога да дода...адски сам натоварен само неска имах 10 мин свободни ама тея дни ша мина .... ! че мн лопа вече
    d0b0 финтааа знаете ли го .. ьххаха голям мач еи :P
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

че да и давам мойто за 1800 лв кат не е важен външния вид хахаха
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Няма мир спокойствие!Човек да се прибере рано, за да си поспи..и някакви мършави котки да се ебат под прозореца ти е вери фъни!

Коментар

росенеееее ....голям си ба.ак ... ама си печен тайче няма да са плашиш!
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

coolboby написа:
            Няма мир спокойствие!Човек да се прибере рано, за да си поспи..и някакви мършави котки да се ебат под прозореца ти е вери фъни!
            щот не ти режат дърва под прозореца в 7 сутрин в неделя и не те събуждат кучета петли и кокошки всяка сутрин...бахти селянията е тука,имам чувството,че не съм насред Търново а съм на село
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Хайде да се разменим за някоя неделя, всяка неделя шибаната църква бие камбаната от 7:30 до 8:30 с десетина минути почивка, остави че се будя направо изпадам в нервен шок, главата ми става като телевизор.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

До мен също има църква , ужасно е по празниците Вместо дърва , обикновенно ме събуждат разни баби , които си тупат килимите рано сутрин Не мога да разбера какъв кеф им доставя точно тогава . Над нас има бебе , което реве , та се къса , към 7 . Мразя си блока , всеки шум се чува . А и съм до детска градина - много е забавно Котките и кучетата са за специални случеи
                the_biggy написа:
                че да и давам мойто за 1800 лв кат не е важен външния вид хахаха
                Дай повече инфо ако си решил да го продаваш :P И един телефон . Може и някоя снимка ако ти се намира
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Не бе аз са базика.. то има забелжки дет тряя са опряят.. за ся няма да го продавам.. ма да види у мобиле то там има колкот щеш до 2 бона..
                  Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                  Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                  Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Ми то да и дам Пунтича за 2к , пък разликата ще я заработи някак Сериозно , ако някой види , чуе , да казва

Коментар

ko stava albancii :D Izvinqvamm se che pisha na taka ama sym v nqkva zala i nerazbrah kak se smenq ezik , vsichko probvah i nestava ko stava pri vas ni sys sasho si napekohme zadnicite , che toi daje i poizgorq :D gleam tuka imame nov chlen v foruma dano kato e vyrna da doide na sreshta da se zapoznaem :D aide chao ot nas
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

че той идва бе .. само че вас ви нямаше тогава май тъй беше :P , бобииии живот си живееш тигре при мен ония шибаняци като се саберат 10 15 скутера с бръмкалките става жужилница !
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                          Ми то да и дам Пунтича за 2к , пък разликата ще я заработи някак Сериозно , ако някой види , чуе , да казва
                          На Шереметя видях едно което ми хареса, 1,7 ТД с много хубава боичка, наплаво лъщеше, зелен металик, ама оня се изцепи със цената 3500, ама ако се пазарите сигурно ще смъкнат 1000лв. а има едно черно 1,1 но е боядисвано и то нескопосано и не места се лющи боята, честно казано не ми хареса него за 1500 ще го дадат отма.

Коментар

Това черното пак ли е на Шереметя То сега както не върви търговията , ще смъкнат не , ами де ще идат uBoy , в баровете не се почернява Абе Митак , пазите ли ми предната емблема

Коментар

Мда черното Пунто е на Шереметя, но пак казвам не е първа хубост, пък е и грозна гледка, с часовник до километража Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 май единствената му екстра беше централно, абе може да му се смъкне цената яко стига да имаш пари кеш.

Коментар

Росинееее,много бръмчиш,ако и вървеше толкова колкото ръмжи,равен нямаше да има тоя бравок
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X