Спокойно де!Аз се разминах на косъм.Светофара на Победа. Идвам от посока София-Варна. 2-ра кола съм с ляв мигач за ляво отдясно редицата за направо!Светофара светва зелено първата кола тръгва наляво посока примерно Камбана(защото е в лява лента) съответно и аз тръгвам, но по късмет нещо се забавих с тръгването...Навивам волана наляво и тръгвам, а едно БМВ 5-ца Е39 ми минава от ЛЯВО!!!! Т.е. ако бях тръгнал по нормален и начин и не се бях забавил тоя ме натрисаше със 100+ във шофьорската врата. Не знам дали схващате обяснението, т.е. малоумната постъпка на шофьора с БМВ-то.БМВ-то беше сиво, както споменах подел Е39 с жълт номер, мисля че е английски. А същия хубостник е правил такива изпълнения и друг път на мои приятели!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
който иска стикер ще е другата седмица като се върна от Поморие... че и няма ся на кого да ги оставя, ще ходя сега до едно село , после да си глася багажа, и сутринта 5 часа отлитаме.може да ни пожелаете лек път.и ще се чуваме др. седмица. айде .....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
pipkata написа:Здравейте всички, от една седмица съм горд собственик на Брава 1.9JTD и бих се радвал да се запозная с колеги от форума. Ако има срещи и остане време ще мина да се запознаем и обменим впечатления.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:pipkata написа:Здравейте всички, от една седмица съм горд собственик на Брава 1.9JTD и бих се радвал да се запозная с колеги от форума. Ако има срещи и остане време ще мина да се запознаем и обменим впечатления.Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар
-
Какво викате за утре? Да се оплача днес получих схващания 3 и 4-та степен след двучасова борба със клапата за посоките на взъдуха в купето. Разглобих и контролера на еърбега да знаете, че много добре се запазват течности вътре от сорта на антифриз, радиаторчето го бях сменял края на миналата година, а вътре още си стои, интересното е че видимо няма никакъв дефект, подсуших платката и я напръсках със спрей, но не еб.ва.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
coolboby написа:Ебати случката!!! Една бабка се блъсна в колата ми в движение, която преди 5 минути беше излязла от автомивка и си разля манджата по колата!!!!!!!!!!!!!!!! Добре, че не се хвърли на предния ми капак!!!!!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар