Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спокойно де!Аз се разминах на косъм.Светофара на Победа. Идвам от посока София-Варна. 2-ра кола съм с ляв мигач за ляво отдясно редицата за направо!Светофара светва зелено първата кола тръгва наляво посока примерно Камбана(защото е в лява лента) съответно и аз тръгвам, но по късмет нещо се забавих с тръгването...Навивам волана наляво и тръгвам, а едно БМВ 5-ца Е39 ми минава от ЛЯВО!!!! Т.е. ако бях тръгнал по нормален и начин и не се бях забавил тоя ме натрисаше със 100+ във шофьорската врата. Не знам дали схващате обяснението, т.е. малоумната постъпка на шофьора с БМВ-то.БМВ-то беше сиво, както споменах подел Е39 с жълт номер, мисля че е английски. А същия хубостник е правил такива изпълнения и друг път на мои приятели!

Коментар

Утре нещо среща ще има ли... че стикер да зема тая седмица като не са видяхме и...
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Сашо , исках в четвъртък преди да си тръгнем да лепнеш един стикер Даже можеше да направим едно клипче тогава , да видят хората как става процеса в проливен дъжд
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

който иска стикер ще е другата седмица като се върна от Поморие... че и няма ся на кого да ги оставя, ще ходя сега до едно село , после да си глася багажа, и сутринта 5 часа отлитаме.може да ни пожелаете лек път.и ще се чуваме др. седмица. айде .....
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аа сичко най най убавоо и да одариш 2-3 мастиии ... а за неделя аз сам ЗаАА/..... д0б0 рейсара е таммм .. а както гледам скоро време нещооо мн се олижахтее .... ко ви става ...?
            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Здравейте всички, от една седмица съм горд собственик на Брава 1.9JTD и бих се радвал да се запозная с колеги от форума. Ако има срещи и остане време ще мина да се запознаем и обменим впечатления.
              Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново

Коментар

pipkata написа:
                Здравейте всички, от една седмица съм горд собственик на Брава 1.9JTD и бих се радвал да се запозная с колеги от форума. Ако има срещи и остане време ще мина да се запознаем и обменим впечатления.
                ами колега за нас ще е голямо удоволствие да приемем някой нов член , заповядай на срещите те са неделя от 19 : 00 на главния вход на стадион Ивайло ;-щ ся малко сме в уредели редици тия седмици кой на море кой отпуска ама няма се плашиш , сабираме се доста коли и винаги е яко
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                  pipkata написа:
                  ами колега за нас ще е голямо удоволствие да приемем някой нов член , заповядай на срещите те са неделя от 19 : 00 на главния вход на стадион Ивайло ;-щ ся малко сме в уредели редици тия седмици кой на море кой отпуска ама няма се плашиш , сабираме се доста коли и винаги е яко
                  Мерси, ще мина ако не излезе нещо неотложно.
                  Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново

Коментар

Какво викате за утре? Да се оплача днес получих схващания 3 и 4-та степен след двучасова борба със клапата за посоките на взъдуха в купето. Разглобих и контролера на еърбега да знаете, че много добре се запазват течности вътре от сорта на антифриз, радиаторчето го бях сменял края на миналата година, а вътре още си стои, интересното е че видимо няма никакъв дефект, подсуших платката и я напръсках със спрей, но не еб.ва.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

утре съм на линия как е така като гледам ще се саберем май май айде 7 на стадиона !

Коментар

Ебати случката!!! Една бабка се блъсна в колата ми в движение, която преди 5 минути беше излязла от автомивка и си разля манджата по колата!!!!!!!!!!!!!!!! Добре, че не се хвърли на предния ми капак!!!!!!!!

Коментар

coolboby написа:
                          Ебати случката!!! Една бабка се блъсна в колата ми в движение, която преди 5 минути беше излязла от автомивка и си разля манджата по колата!!!!!!!!!!!!!!!! Добре, че не се хвърли на предния ми капак!!!!!!!!
                          хахахахахахахаахх ам сигурно ти е носила вечерята бе ти пък :D данее била кьорава нещо или си и сякал пътя пък тя се е движила с превишена скорост? акт писахали на някой? ти ли си виновния ? хахахахахаах ти ме разби че каде я намери тая дива бабичка бе, тя с бастун или с два беше

Коментар

Някаква шашава. Вероятно или е луда или пияна друго обяснение нямам.

Коментар

Айде пичове, аз отнасям плувката! Лека!

Коментар

аиде сички да сме на линия ..... е без тезе които са на море де .... ае боби на бабата пуснали са арбега ?
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X