JacK`DanielS написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
нищо и няма на колата само броянта се спука малко. ам кво стана аз идвам от тятара и ще прая десен завой за бали, там съм с предимство. и един пенсионер дето идва от пощата и той завива към бали и попринцип тряаа да спре да ме изчака. аз го гледам че няма намерение да спира и почвам да намалям че да го пусна ама оня реши че трябва да спре на средата на моето платно демек на средата на крастовището. нямах време да счупя на дясно ам направо набих котаците и го подпрях във вратата. и после идва куката и почна да ми развива теории че съм карал бързо и затова съм го одарил, и че оня дърт гей си е спрял дето трябва. да ама стоп линията беше на метар зад колата му! Все пак е Маьор Друмев (капитан падналими) ся вече е маьор. при него няма лабаво при него е закон, в едно птп има малдеж то тй е виновен! накрая се разбрахме с тоя дъртия царвул да дойде да му опрая колата горе в сервиза да му изпрая вратата това онова... ама...после ще реве!!! ще го направя крив! Той "uBoy" беше на крастовището и видя всичко. Ама развиках ли се на сред центара малеее колко го ругах тоя Ето набързо надрасках ситуацията... това е крастовището на центара.
Коментар
-
JacK`DanielS написа:... и после идва куката и почна да ми развива теории че съм карал бързо и затова съм го одарил, и че оня дърт гей си е спрял дето трябва. да ама стоп линията беше на метар зад колата му! Все пак е Маьор Друмев (капитан падналими) ся вече е маьор. при него няма лабаво при него е закон, в едно птп има малдеж то тй е виновен!Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
аз пък издирвам някаква астра,много очукана,калника все едно ноядисван с четка и лак за нокти...цвят хаха не знам,тоя олигофрен е правил едни чалъми пред шефа ми,че заради "тия дето не знаят как да си опъват кабелите" щял да се убие....разбирасе нищо подобно,доколкото ми каза колегата видял колата,имало една малка дерница като от ключове причинена от наша оптика, е тоя ако го намеря,кола няма да му остане Митак,свиркай откъде е дядката и да му поокрасим колицата,след като добре му я отремонтирашex.Мареа ТД100
Коментар
-
ще ме извиняват модераторите ама не мога да се стърпя !!!на майка им в гъза дърти пенсионери и скапани ченгета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!брат митак ако бях на теб мн щях да се ядосам , да опукам дядото едва ли не....!!!!!!все едно аналогична случка на една моя...карам към вкъщи със служебната.и нали се прави ляв завой за към Полтава...(вече мигач съм пуснал и намалям леко да влезна у завоя) и гледам на огледалото някав отляво ми се наскубал... осетих какво следва,спирачки и изправям волана.почти спрях и оня ме мина като спрял.(а във въпросната негова лента се свива надоло за Беляковско)сигурно с 70 караше.ако се беше шибнал в мен,тежко ми горко.... щеше да уцели точно мойта врата.аз го усвирих ама оня все едно не разбра кво стана,мама му шибаняк.ей направо ми подскочи сърцето.исках да го гоня до светофара на метро да му чупя кофата.отзад един кози крак има в багажника ......... и какво става,гея ми цепи пътя с предимство и после ако ме беше аргасал щях да съм в болница.ама сиг аз ще съм виновен щото съм младеж и дет вика Митака "съм карал бързо" .....то това преди месец горе доло става... не знам дали съм ви разправял , не помня.умряла държава сме !!!!!!!!!!Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар