uBoy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
paralesa написа:Абе днес при нас почна едно момче ново,Илия се казва и като ми виде колицата се заприказвахме за фиати,оказа се ,че познава Росен и Добо...бахти малкия град живеем РосИне,да за това пунто става дума,много ме кефи и му хвърлих око,какво като е десен волана,слагам една камера на лявата греда и всичко се види...за вграда мисля,че няма кой знае какъв проблем,то и без друго рядко изпреварвам...пък и 2002 година май беше,мааму и пари,че ги нямаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Това пунто си го хареса и женичката, ама тя горката още от лявата старана не се е научила да кара като хората, камо ли от дясната. Какво става ще правим ли някоя срещичка през седмицата. Митака да не е на моренце нещо?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Това пунто си го хареса и женичката, ама тя горката още от лявата старана не се е научила да кара като хората, камо ли от дясната. Какво става ще правим ли някоя срещичка през седмицата. Митака да не е на моренце нещо?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
d0b0 написа:мои мили колегиии ... как се води меката враска която е на мястото на катализатора !Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар