Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сашо, колко стикера си напечатал?

Коментар

coolboby написа:
      Сашо, колко стикера си напечатал?
      Боби пак мисли някоя далавера
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

пунтака пак влиза в бокса .. радиатора ми сълзи и трябва да го орпавя до ’преди’ морето .. надявам се четвъртак да съм с него най-късно и да направим една извънредна среща преди да заминем със Сашо на Поморие
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Боби има 2 за вътрешно и 2 за външно , като единия от вътрешните отпада щото нали колегата иска....Баси и при мен има от някаде течове, кой знае от къде?.все ми губи антифриз.майче за нов(стар) плаче!!!
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

майко ВЗЕХ ГИ ! 225 на 50 на 15 !!! пфффф ! няма такива баталиизатори ! утре ще ги слагам :P
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
              майко ВЗЕХ ГИ ! 225 .....
              ох привидя ми се отначало , че си взел 325 (БМВ) и си викам тоя се побърка Жегата не ми се отразява добре :P Няма ли да опират уа
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

s00rry написа:
                майко ВЗЕХ ГИ ! 225 на 50 на 15 !!! пфффф ! няма такива баталиизатори ! утре ще ги слагам :P
                ти кат не виждал гуми ба хахахах за каде предни или от сякаде ?
                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
                  s00rry написа:
                  ти кат не виждал гуми ба хахахах за каде предни или от сякаде ?
                  заднии бе :P

Коментар

Роска ан тей кажи къде ще ги туряш и какви са като марка....макар че предполагам ще махаш задните зимни ....Ееее познах ... кажи ква марка са ся !?!?

Коментар

Ръчни бийш ли поне ?

Коментар

SilenceR написа:
                        Роска ан тей кажи къде ще ги туряш и какви са като марка....макар че предполагам ще махаш задните зимни ....Ееее познах ... кажи ква марка са ся !?!?
                        ам бриджстоне , 6 мм граифяр , а за ръчните аз само това и чакам да сложя нещо лято че ееееее

Коментар

ан така бииййй и аз имах темпра кат на колегата 2.0 115 коня.. ама имаше удар и още с нея са зарибих за ръчни, иначе ся с тва пунто пак бия , ама то 1.1 горкото хахах даже на зимни карам са лъзга поече хаха

Коментар

Абе днес при нас почна едно момче ново,Илия се казва и като ми виде колицата се заприказвахме за фиати,оказа се ,че познава Росен и Добо...бахти малкия град живеем РосИне,да за това пунто става дума,много ме кефи и му хвърлих око,какво като е десен волана,слагам една камера на лявата греда и всичко се види...за вграда мисля,че няма кой знае какъв проблем,то и без друго рядко изпреварвам...пък и 2002 година май беше,мааму и пари,че ги няма
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

the_biggy написа:
                              ан така бииййй и аз имах темпра кат на колегата 2.0 115 коня.. ама имаше удар и още с нея са зарибих за ръчни, иначе ся с тва пунто пак бия , ама то 1.1 горкото хахах даже на зимни карам са лъзга поече хаха
                              ква е била темпрата , комби ли или ? аз съм голям мераклия да се кача на по-голям двигател на темпра да видя как върви.ти къде си учил бе мен... ??

Коментар

у иконома е зубкал :D свалихме радиатора .. ся да видим кога ще дойде новия
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X