Росен пак дърпа ръчни тука на завоя до строежа , посока Тремола.ей момче полека ве
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SilenceR написа:Росен пак дърпа ръчни тука на завоя до строежа , посока Тремола.ей момче полека веГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Мерси на колегите за оказаното съдействие днеска за лепенки... само забравих как са казваше колегата, който казвате, 4е работи в Диз Арт за лепенките ... uBou.. ти кой си, че не мога те са позная ?Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
искаш стикер ли колега.ще ти направя бе няма проблеми даже днес ще ходя до офиса за едно друго фолио и ще накарам колегите да ми изрежат малко надписи.ти какъв искаш за вътрешно или външно лепене? ако ти е затъмнен джама отвън е по-добре или ако ще го затъмняваш занапред.... Иво вече си намери с кой да се дръпнеш,колегата и той е с 1.1 55 к.с. едит: става дума за надписа " ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ " нали за него !Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:искаш стикер ли колега.ще ти направя бе няма проблеми даже днес ще ходя до офиса за едно друго фолио и ще накарам колегите да ми изрежат малко надписи.ти какъв искаш за вътрешно или външно лепене? ако ти е затъмнен джама отвън е по-добре или ако ще го затъмняваш занапред.... Иво вече си намери с кой да се дръпнеш,колегата и той е с 1.1 55 к.с. едит: става дума за надписа " ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ " нали за него !Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Коментар
-
недей да ходиш в фирмата, те стикерите са в мен вече.днес ходих да ги направят и за едно друго фолио там ходих, тей че като се видим на срещата ще ти го дам няма проблеми....предлагам да направим една извънредна среща тези дни , да са видим малкоCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
SilenceR написа:недей да ходиш в фирмата, те стикерите са в мен вече.днес ходих да ги направят и за едно друго фолио там ходих, тей че като се видим на срещата ще ти го дам няма проблеми....предлагам да направим една извънредна среща тези дни , да са видим малкоMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Коментар
-
Добо Тиесто ей ся става Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 направо.... така ми се искаше да се наспя, но Сашо ме събуди Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Сашо за ко ме търси бе, че не си спомням за какво сме си говори ли ?????????
Коментар
-
the_biggy написа:SilenceR написа:недей да ходиш в фирмата, те стикерите са в мен вече.днес ходих да ги направят и за едно друго фолио там ходих, тей че като се видим на срещата ще ти го дам няма проблеми....предлагам да направим една извънредна среща тези дни , да са видим малкоCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар