Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

абре кво сте наизлезли в тая жега,а не си стоите по къщите Сашо видях с Темпрата ,добре,че ми свирна да го позная,а Росен махаше крачоли по България точно над Краков ,но не ми чу свирката на яловаата шкодичка аз за довечера не знам,дано не излезе още работа,че ми писна днес,пък и нямам много нафтица и йок пара да заредя...ще видим
    ex.Мареа ТД100

Коментар

Тилдоре!!!!! Ще идиш ли..стига ми писа в скайпа....

Коментар

paralesa написа:
        абре кво сте наизлезли в тая жега,а не си стоите по къщите Сашо видях с Темпрата ,добре,че ми свирна да го позная,а Росен махаше крачоли по България точно над Краков ,но не ми чу свирката на яловаата шкодичка аз за довечера не знам,дано не излезе още работа,че ми писна днес,пък и нямам много нафтица и йок пара да заредя...ще видим
        е винаги има място за пешеходци , важното е да се видим па .. как що :Pпичове отивам да направя една мифка , 7ч на стадиона ако има некви промени някой да ми званне :P
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

аз пък може да не дойда че майка ми днес е рожденничка и да се почерпим.Ице ходих до Иво да смъкнем термостата да го тестваме,ама не е от него.утре ще ходя при наще хора горе у сервиза да свалят и да умием радиатора... па да видим кво ще стане....Къде да отида на мина преглед на газовата.на СБА-то ли ?
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

А някой да знае къде опушват стъкла на автомобили . Става въпрос за задното , на един Пасатор че не иска с фолио
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

момчета и аз ще пропусна че ся се прибирам .. ако през седмицата направим сбирка ще дойда че иначе не се почертава скоро да дойда на неделна майдругата неделя заминавам със сасшо на море
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                А някой да знае къде опушват стъкла на автомобили . Става въпрос за задното , на един Пасатор че не иска с фолио
                при кралето .. там са крале ! :P при лудия

Коментар

като гледам май няма кворум,аз и без друго едва ли ще мога да дойда
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

мда и аз тей гледам , няма желаещи.и аз няма да мога . ей ся сядаме с наще на масата. предлагам да направим една срещичка през делничните дни , че няма да ни има 1 уийк с Иво ....
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Май само Боби ще ходи Другите четници отпаднаха ....
                      s00rry написа:
                      RoMeO_156_GTA написа:
                      при кралето .. там са крале ! :P при лудия
                      Мерси Роска Някой ако и цена знае или поне телефон там ще е добре :P

Коментар

аз ще се завъртя с "пералнята" само да видя кой е там,ако няма хора както се очаква отивам да свърша малко работа
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

Боби е там - сам Таман пералня , хладилник , остава и някой газов котлон :P

Коментар

Мда аз бях там с газовия :D а и Роската и Ицо
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

служебното пералня,пералняяяя....ама като включи на центрофуга моя печник му диша прахта Да имах парици едно такова малолитражно бих си взел за вграда...отдавна съм хвърлил око на пунтаците,а след като видях едно синьо английско тук във форума(раздел продава) и съвсем се навих,ей че нямам 2бинки инъче го лапвах да си го карам вграда
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                                служебното пералня,пералняяяя....ама като включи на центрофуга моя печник му диша прахта Да имах парици едно такова малолитражно бих си взел за вграда...отдавна съм хвърлил око на пунтаците,а след като видях едно синьо английско тук във форума(раздел продава) и съвсем се навих,ей че нямам 2бинки инъче го лапвах да си го карам вграда
                                онова с десния волан ли .. ?! едно сини тунинговано такова едно яко . ? ТЕДО : ам отиваш горе ако го знаеш на лудия сервиза ама мн пари ще ти искат .. то там брат само бентлита мерцедеси бмв-та и такива едни щуротии затъмняват :D :P обаче човек ще ти го пипнат качествено така ги правят неможеш каза че не е опушвано мн дорбе пипат !

Коментар

Working...
                                X