абре кво сте наизлезли в тая жега,а не си стоите по къщите Сашо видях с Темпрата ,добре,че ми свирна да го позная,а Росен махаше крачоли по България точно над Краков ,но не ми чу свирката на яловаата шкодичка аз за довечера не знам,дано не излезе още работа,че ми писна днес,пък и нямам много нафтица и йок пара да заредя...ще видим
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
paralesa написа:абре кво сте наизлезли в тая жега,а не си стоите по къщите Сашо видях с Темпрата ,добре,че ми свирна да го позная,а Росен махаше крачоли по България точно над Краков ,но не ми чу свирката на яловаата шкодичка аз за довечера не знам,дано не излезе още работа,че ми писна днес,пък и нямам много нафтица и йок пара да заредя...ще видимГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
аз пък може да не дойда че майка ми днес е рожденничка и да се почерпим.Ице ходих до Иво да смъкнем термостата да го тестваме,ама не е от него.утре ще ходя при наще хора горе у сервиза да свалят и да умием радиатора... па да видим кво ще стане....Къде да отида на мина преглед на газовата.на СБА-то ли ?Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Май само Боби ще ходи Другите четници отпаднаха ....s00rry написа:RoMeO_156_GTA написа:А някой да знае къде опушват стъкла на автомобили . Става въпрос за задното , на един Пасатор че не иска с фолиоFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
служебното пералня,пералняяяя....ама като включи на центрофуга моя печник му диша прахта Да имах парици едно такова малолитражно бих си взел за вграда...отдавна съм хвърлил око на пунтаците,а след като видях едно синьо английско тук във форума(раздел продава) и съвсем се навих,ей че нямам 2бинки инъче го лапвах да си го карам вградаex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:служебното пералня,пералняяяя....ама като включи на центрофуга моя печник му диша прахта Да имах парици едно такова малолитражно бих си взел за вграда...отдавна съм хвърлил око на пунтаците,а след като видях едно синьо английско тук във форума(раздел продава) и съвсем се навих,ей че нямам 2бинки инъче го лапвах да си го карам вградаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар