А тъй ще кажеш! Да ви се оплача, климатика ми е изпуснал мам.. му, пак ще пръскам грешни пари, мислех че ще изкара тази година, ама срещата на Люляците му е.а мамата. Сега мога да пусна в движение малко рендака, че поне е кеф да минаваш с него пред дупките
какво му е файското през дупките,исвен,че окачването му е далеч по-меко от на фиат а между другото Боби много изпростял,това духай не можах да го слушам и 5 секунди
какво му е файското през дупките,исвен,че окачването му е далеч по-меко от на фиат а между другото Боби много изпростял,това духай не можах да го слушам и 5 секунди
Супер е през дупките е голям кеф, нито ме бърка, че ще се счупи, нито ми друса, яко :D Ето още един хит http://vbox7.com/play4994439 Ей мутра обади се някой път и аз да дойдем с жената у Бали, може да пуснеш едно поздравче на Тишо от Бай Иван да видим как ще реагира.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Супер е през дупките е голям кеф, нито ме бърка, че ще се счупи, нито ми друса, яко :D Ето още един хит http://vbox7.com/play4994439 Ей мутра обади се някой път и аз да дойдем с жената у Бали, може да пуснеш едно поздравче на Тишо от Бай Иван да видим как ще реагира.
DOBO: гледам на сестрати козичката (Форда) вече не пуши а Нерези утре съм на басайн на Килифарево! който иска може да доиде да поплуваме малко с бира в ръка :D :D :D :D
що бе. народ има , стига да има желаещи.аз съм на линия , Иво и той предполагам.другите нищо не казват.Ванка , Боби , Тедо ?а междодругото някой да знае как е обстановката около петолъчката, че мислим да ходим другата неделя на моренце в Поморие.нали имало задръствания , големи колони.... Роска то ти най-вече требва да си наясно , или питай някой твой колега ако ще ходи другата седмица средата някаде....
Абе аз не съм ходил от миналото лято в Бали, ама ДЖ беше Тишо, не вярвам да е напуснал. Айде народе кой ще иде днес, аз трябва да съм на линия, ако жената ми даде пари за кафе
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
що бе. народ има , стига да има желаещи.аз съм на линия , Иво и той предполагам.другите нищо не казват.Ванка , Боби , Тедо ?а междодругото някой да знае как е обстановката около петолъчката, че мислим да ходим другата неделя на моренце в Поморие.нали имало задръствания , големи колони.... Роска то ти най-вече требва да си наясно , или питай някой твой колега ако ще ходи другата седмица средата някаде....
ам брат аз вчера ходих до бургас , стига да не вали е рай от там , но като завали да не ти е работа от там да минаваш аз днес не обещавам ама може съм на линия момци аре тая седмица се надъхаме и другата седмица да варвим на ксилифор ама по късно кум 8 9 ч да поиграем малко волейбол , боби ще вземе хл. чанта ще я засейм с бири мири и някои мома ш умеси мезето и готово :P
Коментар